Ο Χιου Γκραντ φιλοδοξεί να γίνει πειρατής
Οι πειρατές είναι και πάλι στη μόδα. Μπορεί ο Τζακ Σπάροου-Τζόνι Ντεπ να «επιτίθεται» στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και ο Χιου Γκραντ ετοιμάζεται να …κουρσέψει το box office, σε μια νέα, φιλόδοξη παραγωγή.
Ο Χιου Γκραντ, o βρετανός σταρ των ρομαντικών κομεντί θα «δανείσει» την φωνή του σε έναν πειρατή στο 3D animation ντεμπούτο του. Η νέα ταινία της Aardman Films, παραγωγών της σειράς ταινιών «Wallace and Gromit» και «Chicken Run», θα έχει τίτλο «The Pirates! In an Adventure with Scientists». Όπως και τα προηγούμενα έργα των παραγωγών, έτσι και αυτό θα χρησιμοποιεί τις stop motion τεχνικές που είναι πλέον σήμα κατατεθέν της Aardman.
Στην ταινία τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Χιου Γκραντ και συμπρωταγωνίστρια του θα είναι η Σάλμα Χάγιεκ. Άλλους ρόλους θα ενσαρκώσουν ο Ντέιβιντ Τέναντ, γνωστός για τον ρόλο του ως σύγχρονος «Doctor Who» και o Μπράιαν Μπλεσντ από την cult επιτυχία «Flash Gordon». Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Μάρτιν Φρίμαν και Ιμέλντα Στάντον.
Ο Πίτερ Λορντ, ο σκηνοθέτης της ταινίας, σε δηλώσεις του στο BBC εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ταλέντο και την ενέργεια του πρωταγωνιστικού καστ. Δεν παρέλειψε να εκθειάσει τις ικανότητες και τον ρόλο του Χιου Γκραντ σε αυτή την ιστορία «έρωτα, αφοσίωσης και απληστίας». Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαρτίου 2012 από την Columbia Pictures.







