Έκλεισε το νέο δίδυμο για το «True Detective»

true
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Colin Farrell και Vince Vaughn είναι και επίσημα πλέον το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του HBO «True Detective».

Πριν από λίγες μέρες ο Colin Farrell επιβεβαίωσε με αποκλειστικές δηλώσεις του σε ιρλανδική εφημερίδα ότι θα είναι o νέος «True Detective» της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του HBO, που πέρυσι κατέρριψε ρεκόρ και βραβεύτηκε από κοινό και κριτικούς.

Σήμερα το όνομα του Vince Vaughn, συμπλήρωσε το δίδυμο των πρωταγωνιστών, δίνοντας άλλη τηλεοπτική γραμμή σε εκείνο του πρώτου κύκλου, με τον Matthew McConaughey και τον Woody Harrelson σε εκπληκτικές ερμηνείες.

JIm Bridges

Η ιστορία του δεύτερου κύκλου επεισοδίων περιστρέφεται γύρω από τρεις αστυνομικούς και εγκληματίες που πλέκουν ένα δίχτυ συνωμοσίας έπειτα από μία δολοφονία. Ο Farrell θα υποδυθεί τον Ray Velcoro, έναν απόλυτα συμβιβασμένο ντετέκτιβ, του οποίου οι πεποιθήσεις είναι διχασμένες μεταξύ των ανωτέρων του σε ένα διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα και σε έναν μαφιόζο, που τον ελέγχει.

Ο Vaughn από την άλλη θα παίξει τον ρόλο του Frank Semyon, ενός ανθρώπου που κινδυνεύει να χάσει την παράνομη αυτοκρατορία του, όταν η νόμιμη επιχείρησή του θα γίνει έρμαιο της δολοφονίας του συνεταίρου του.

Ο σκηνοθέτης του «Fast and Furious» Justin Lin λέγεται ότι θα σκηνοθετήσει τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς (η οποία θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια) και ο δημιουργός της Nic Pizzolatto υπογράφει για μία ακόμα φορά σεναριακά ολόκληρο τον δεύτερο κύκλο του «True detective». Πλέον, αυτό που απομένει να δούμε είναι τις γυναικείες φιγούρες που θα πλαισιώσουν τους Colin Farrell και Vince Vaughn.

Και για όσους είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για την επιλογή του Vince Vaughn- καθώς τον έχουμε συνηθίσει σε ρομαντικές χαζοκωμωδίες- μην ξεχνάτε το παρελθόν του Matthew McConaughey.