American Horror Story: εντυπωσιακά τα νέα πλάνα

freak
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ίσως είναι η μοναδική σειρά, από όσες έχουν πέσει τουλάχιστον στην αντίληψή μου, που να είναι τόσο μα τόσο ιδιαίτερη. Ξεχωριστή. Με το νέο κύκλο να εξελίσσεται σε ένα τσίρκο, αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να συμβεί.

Το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε στο youtube και είναι απολαυστικά φρικαλέο. Σχεδόν άρρωστα ρομαντικό, μέχρι τη στιγμή που οι κάτοικοι της περιοχή, όπου έχει στηθεί το τσίρκο, θα αποκαλέσουν το θίασο «φρικιά».

Τότε τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα για τον οποιοδήποτε βρεθεί μπροστά τους. Ένα είδος εκδίκησης, σα να ήσουν θύμα bulling στο σχολείο και τώρα να είναι η ώρα που θα πάρεις το αίμα σου πίσω. Και αυτοί οι πρωταγωνιστές έχουν σκοπό να πάρουν πολύ αίμα.

Jessica Lang και Kathy Bates δε θα μπορούσαν παρά να είναι υπέροχα τρομακτικές, στους νέους τους ρόλους. Ειδικά η Lang, όπως και στους προηγούμενους κύκλους, είναι μία έκπληξη.

Ωστόσο, η Sarah Paulson κερδίζει τις εντυπώσεις (και μαζί της όλο το επιτελείο των μακιγιέρ του σόου) ως τα σιαμαία δίδυμα Bette και Dot Tattler, με τον διαφορετικό τους χαρακτήρα. Αυτή στην ουσία ηγείται του τέταρτου πολυαναμενόμενου κύκλου της σειράς, που φέρει τον εύστοχο τίτλο «Freak Show».

Όσο για το υπόλοιπο καστ, επιστρέφουν σε νέους ρόλους οι Frances Conroy, Evan Peters, Denis O'Hare, Angela Bassett, Jamie Brewer, Emma Roberts και Gabourey Sidibe, ενώ τα νέα πρόσωπα των Michael Chiklis, Finn Wittrock και John Carroll Lynch ολοκληρώνουν το καστ.

Το πρώτο επεισόδιο του νεόυ κύκλου θα προβληθεί την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ από το τηλεοπτικό  δίκτυο του FX.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]