Clooney –Alamuddin: τα παρελκόμενα του γάμου (και όχι μόνο)

clooney3
ΣΑΒΒΑΤΟ, 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Τι κι αν πέρασε μια εβδομάδα από το «Γάμο της Χρονιάς» (σε έφαγαν Angelina); Τι κι αν τα ρεπορτάζ κάλυψαν το γεγονός; Υπάρχουν ακόμα μυστικά, που μένουν να δουν το φως της δημοσιότητας…αμέσως τώρα.

Το νυφικό το είδαμε. Κούκλα η νύφη. Το φόρεμα πριν και μετά επίσης πολύ πήγαινε στην 36άχρονη κυρία Clooney- σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι τελικά οι περισσότεροι ασχοληθήκαμε με την νύφη παρά με τον διάσημο γαμπρό, αλλά τέλος πάντων.

Οι διάσημοι καλεσμένοι χαιρέτισαν στην κάμερα (οι Brangelina έλειπαν, μέγα ατόπημα) και εμείς ερχόμαστε τώρα να σας αποκαλύψουμε τα ανείπωτα μυστικά πίσω από τα χαμόγελα και τις χαιρετούρες. «Να μας ζήσουνε νονέ, με χαρά οι νεόνυμφοι» που έλεγε και μία θεία μου δηλαδή.

Για να γίνει ο γάμος, η Amal έκοψε το τσιγάρο. Δεν ξέρω αν ήταν προϋπόθεση αλλά το έκανε το χατίρι του George.

Η μαμά Alamuddin, Baria, από την άλλη έδωσε έναν λόγο για τον νέο γαμπρό της, σχεδόν οσκαρικό- όπως αρμόζει στην περίσταση. «George, we love you truly, deeply and sincerely» είπε η πεθερά. Μεταφράζω: George, σε αγαπάμε αληθινά, βαθιά και ειλικρινά. Λατρεία λέμε και συνέχισε με τα εξής συγκινητικά «Απολαμβάνουμε τη γοητεία σου, τη σπιρτάδα σου, τις έξυπνες συζητήσεις και τη γενναιοδωρία σου. Είσαι απλά τέλειος» είπε και έλιωσε ο George.

Από την άλλη ο γαμπρός, δέχτηκε το χειροκρότημα των 100 κοντινών του φίλων (εκτός facebook φαντάζομαι) όταν έφτασε αλά μπρατσέτα με τη μαμά Nina για να ξεκινήσει η τελετή.

Σε πιο γυναικείες σκέψεις, η κολλητή της Amal, Jae Kim, όταν πρωτοάκουσε για τη σχέση του ζευγαριού είπε «Μήπως την πληγώσει; Δεν είναι ακριβώς και ο κύριος Δέσμευση». Πικρόχολο το σχόλιο αν με ρωτάτε αλλά να ‘ταν η ζήλεια ψώρα (και δεν την ξέρω την κοπέλα)….Και συνέχισε (προσπαθώντας να σώσει τα άσωστα) «Δεν την έχω δει ποτέ να χαμογελά έτσι. Έχει αυτό το χαμόγελο συνέχεια ένα χρόνο τώρα» είπε η φίλη και μετά ευτυχώς πήρε άλλος το λόγο. Φαντάζομαι έπεσε ένα χάχανο, ένα δάκρυ κύλησε και άλλα τέτοια κινηματογραφικά δρώμενα που ταίριαζαν σε μία τέτοια πρόποση.

Στους παρακούμπαρους της παρέας, τις βέρες έφεραν τα 6άχρονα δίδυμα ανίψια της Amal.

Ο φίλος του George πάλι, John Lambros, έκανε την εξής ερώτηση- πρόβλεψη: «Μήπως το ζευγάρι θα είναι το πρώτο που θα κερδίσει το Νόμπελ Ειρήνης;» Ας σοβαρευτούμε επιτέλους (πάρτε το ποτήρι με τη σαμπάνια από τον κύριο παρακαλώ).

Όταν η Amal έφτανε στο χώρο της τελετής έπαιζε το κλασικό «Here Comes the Bride». Δεν το λες και πρωτότυπο.

Και τι δήλωσε ο George, ότι τον ενθουσιάζει περισσότερο τώρα που είναι παντρεμένοι; «Ανυπομονούμε για τα πάντα» είπε με ευφράδεια, μία δόση άγνοιας για το μέλλον και σίγουρα καμία αίσθηση χιούμορ που κάποτε τον χαρακτήριζε. Τι να πεις; Σα θέλει η νύφη και ο γαμπρός…

Σόφη Ζιώγου
[email protected]