Το Baywatch κάνει...comeback

baywatch
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Αντιπαρέρχομαι τον όποιο συνειρμό προκαλεί ο τίτλος με γνωστό λαϊκό άσμα και προχωρώ στα σημαντικά: το Baywatch γίνεται ταινία.

Φυσικά, σε μορφή κωμωδίας (μα τι ερωτήσεις πια;). Γιατί η τηλεοπτική σειρά των 90s με την Pamela Anderson στα καλύτερά της και τον David Ηasselhoff στον ηρωικό (τολμώ να πω) ρόλο του Mitch Buchannon δε θα μπορούσε να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ως κοινωνικό δράμα πια!

Tα νέα λένε ότι η ταινία Baywatch θα βγει το 2015. Τουλάχιστον έτσι ανακοίνωσε η Paramount Pictures, που θα φέρει τούτο το δύσκολο εγχείρημα εις πέρας.

Το ερώτημά σας βέβαια ξέρω ποιο είναι: θα δούμε τους ίδιους πρωταγωνιστές; Άγνωστο ακόμα καθώς τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Και εδώ που τα λέμε έχουν περάσει 20 χρόνια, άρα ου γαρ έρχεται μόνον - και επιμένω-  άρα δε νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο να δούμε τον τότε Mitch με πορτοκαλί κοντό σωβρακάκι να πηγαινοέρχεται πάνω κάτω την παραλία και να χαλάει τη διάθεση στον κάθε λουόμενο.

Ένα μόνο όνομα έχει ανακοινωθεί αυτό του Dwayne «The Rock» Johnson. Ο Johnson, που τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα του και την τσέπη του φυσικά, να χτυπάει κόκκινο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Την ιστορία ανέλαβαν οι Sean Anders και John Morris, υπεύθυνοι για την κωμωδία «We’re The Millers» (ναι, είναι η κωμωδία με το στριπτίζ της Jennifer Aniston) ενώ το σενάριο υπογράφει και ο Justin Malen, του «Bad Teacher 2» με την  Cameron Diaz.

Με αυτό το σεναριακό team είναι σίγουρο ότι η κινηματογραφική μεταφορά του Baywatch, που όλοι αγαπήσαμε στα 90s, θα είναι μία κωμωδία. Το πόσο καλή θα είναι αυτή η κωμωδία βέβαια, το μέλλον θα δείξει.