Η γυμνή σκηνή του Game of Thrones που όλοι περιμένετε

got
ΤΡΙΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Πόσοι σεκιουριτάδες χρειάζονται για να μπορέσει να μη διαρρεύσει η πιο πολυαναμενόμενη γυμνή σκηνή της νέας σεζόν του Game of Thrones;

Αφού ξεπεράστηκε το ζήτημα των αντιρρήσεων που είχε η εκκλησία της Κροατίας για τη γυμνή σκηνή, οι παραγωγοί του Game of Thrones γύρισαν επιτέλους (προσοχή ακολουθεί spoiler αν δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο) την τιμωρία της Cersei Lannister (Lena Headey).

Η Cersei πληρώνει για τις αμαρτίες της με δημόσιο διασυρμό. Γυμνή με ξυρισμένο κεφάλι περπατάει, σύμφωνα με το TMZ, από το Sept of Baelor μέχρι το Red Keep.

Για να παραμείνει όλη αυτή η σκηνή έκπληξη για το κοινό, η παραγωγή χρειάστηκε να προσλάβει περισσότερους από 200 άντρες σεκιούριτι για το γύρισμα που κράτησε 4 μέρες. Απαγόρευσε τη χρήση κινητών τηλεφώνων και απείλησε όλους ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις ύψους 250.000 δολαρίων αν διαρρεύσει κάτι.

Για να είναι ακόμη πιο σίγουρη, πλήρωσε τους τοπικούς εμπόρους για να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους κατά τα γυρίσματα και εκκένωσε τελείως τους χώρους που θα περνούσε γυμνή η Cersei Lannister.

Μεταφράζοντας όλο αυτό σε χρήμα, υπολογίστε ότι κάθε μέρα γυρισμάτων κοστίζει στην παράγωγη 50.000 δολάρια, προσθέστε την εταιρεία σεκιούριτι, τους μποναμάδες στους τοπικούς εμπόρους και κάντε τώρα τη σούμα. Πολλά λεφτά.