Twin Peaks, το έγκλημα επιστρέφει 25 χρόνια μετά

twin
ΤΡΙΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Σε μία από τις τελευταίες σκηνές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Twin Peaks» η Laura Palmer είπε «Θα σε ξαναδώ σε 25 χρόνια».

Όπερ και εγένετο. Το 2016, 25 χρόνια μετά η προφητεία παίρνει σάρκα και οστά και επιστρέφει για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων φυσικά, στο αμερικάνικο δίκτυο Showtime. Η επιστροφή βέβαια αυτή γίνεται με τη βοήθεια των David Lynch και Kyle MacLachlan, οι οποίοι θα έχουν τη δική τους συμβολή στα 9 ωριαία επεισόδια του νέου κύκλου.

Το «Twin Peaks», που δημιούργησαν οι David Lynch και Mark Frost, ήταν ένα σουρεαλιστικό δράμα, σε μία μικρή, ειδυλλιακή αμερικανική πόλη, η οποία αναστατώθηκε όταν η νεαρή Laura Palmer (Sheryl Lee) βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με πλαστικό στην όχθη του ποταμού. Η επιτυχία ήταν άμεση: ποιος σκότωσε τη Laura Palmer;

Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Harry S. Truman και Peggy Lipton και σήμερα 25 χρόνια μετά ο Lynch επιβεβαίωσε τις φήμες με ένα tweet που παραπέμπει σε ένα teaser video, το οποίο συνόδευσε με τη φράση «Αγαπητοί φίλοι του Twitter…συμβαίνει ξανά».

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο youtube, η Laura Palmer μας προϊδεάζει «25 χρόνια μετά» 2016.

Extra info: ο δαιμόνιος Lynch ως μάστερ του είδους φρόντισε να κάνει την ανακοίνωση στις 11 το πρωί, την ίδια ώρα δηλαδή που ο Πράκτορας Dale Cooper πρωτοπάτησε το πόδι του στο γραφείο του σερίφη του Twin Peaks στο πιλοτικό επεισόδιο που προβλήθηκε το 1990.