Πού πήγαν οι μύες του Mark Wahlberg;

mark
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ο Mark Wahlberg (πρώην Marky Mark για τους παλιούς) έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό ηθοποιό, όλως παραδόξως. Αλλά πόσο μακριά πας για την τέχνη πια;

Στη νέα του ταινία «The gambler» (ο τζογαδόρος σε ελεύθερη μετάφραση για να καταλαβαινόμαστε δηλαδή) έχει φτάσει σε επίπεδα Christian Bale ή ακόμα και Μatthew McConaughey . Όχι υποκριτικά- εξάλλου δεν το 'χω δει ακόμα το φιλμ- αλλά εμφανισιακά.

Ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να αποχωριστεί τους καλογραμμωμένους του μυς και περίπου 30 κιλά (!) για πρωταγωνιστήσει στο δράμα του Rupert Wyatt. Η ταινία είναι remake του 1974 με τον James Caan στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ακολουθεί την πορεία του καθηγητή φιλοσοφίας που μπλέκει γρήγορα με τον τζόγο.

Ο ρόλος του Mark Wahlberg απαιτούσε να χάσει τουλάχιστον 30 κιλά αλλά ακόμα και αυτή η μεταμόρφωση δεν ήταν ό,τι πιο προκλητικό για τον ρόλο. Όπως ο ίδιος δήλωσε: «Το να γίνω πιστευτός σαν καθηγητής ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση και ανταμοιβή».

Στην ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες, συμπρωταγωνιστεί η Brie Larson, η Jessica Lange και ο John Goodman.