Και 6η σεζόν για το Walking Dead

walking-dead
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του 5ου κύκλου της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Walking Dead», οι φανς μπορούμε να χαρούμε για έναν ακόμη λόγο: η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Τα ζόμπι του τηλεοπτικού δικτύου AMC, που ξεκινούν την 5η σεζόν αυτήν την Κυριακή έχει γίνει το κύριο θέμα συζήτησης τα τελευταία δύο χρόνια.

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι καθώς την Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε με τα εκατομμύρια των φανς ανά τον κόσμο τα νέα επεισόδια του The Walking Dead» είπε ο πρόεδρος του δικτύου Charlie Collier ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα ευχάριστα νέα για τη συνέχιση της σειράς και την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο μια ματιά στα νούμερα της τηλεθέασης δικαιολογούν και με το παραπάνω τη δεδομένη 6η σεζόν. Ο 4ος κύκλος, σύμφωνα με στοιχεία του Μαρτίου, προσέλκυσε 15,7 εκατ. θεατές, από τα 12,4 εκατ. που παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου. Η πρεμιέρα δε της 4ης σεζόν έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με 16,1 εκατ. θεατές. Νούμερο που μάλλον την Κυριακή θα καταρριφθεί πανηγυρικά.