Όταν ο Χάρι Πότερ ερωτεύτηκε την καλύτερή του φίλη

what-if
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Η ταινία «Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω;» (What if) προσπαθεί να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα: τι συμβαίνει αν η αγάπη της ζωής σου είναι ο καλύτερός σου φίλος;

Το αν δίνει ικανοποιητικές απαντήσεις ή όχι, άπτεται στην αισθηματική του καθενός. Πάντως ο Daniel Radcliffe, σε έναν ρόλο πολύ μακριά από εκείνος του Χάρι Πότερ (που μάλλον θα τον καταδιώκει για πάντα) πρωταγωνιστεί σε μία ρομαντική κομεντί με σκοπό (τι άλλο;) την πραγματική αγάπη.

O Radcliffe, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στο youtube, υποδύεται τον Γουάλας, έναν τύπο που εγκαταλείπει πρόωρα την Ιατρική Σχολή, ενώ έχει και προηγούμενο από κακές σχέσεις. Έτσι, ενώ όλοι γύρω του, συμπεριλαμβανομένου του συγκάτοικου του Άλαν, φαίνεται ότι έχουν βρει το τέλειο ταίρι, ο Γουάλας αποφασίζει να βάλει την ερωτική του ζωή σε αναμονή.

Είναι τότε που γνωρίζει την Σάντρι, μια animator που ζει με τον για πολλά χρόνια φίλο της Μπεν. Ο Γουάλας και η Σάντρι ταιριάζουν αμέσως, δημιουργώντας μια στενή φιλία. Παρόλα αυτά, χωρίς να αρνείται κανείς την χημεία μεταξύ τους, το ζευγάρι αναρωτιέται τελικά, τι θα γίνει αν η αγάπη της ζωής τους είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος τους;

Σκηνοθεσία: Michael Dowse, παίζουν: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan, Megan Park, Adam Driver κ.α. Η ταινία προβάλλεται από την Neo Films.