Η Léa Seydoux και επίσημα το κορίτσι του Bond

lea
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Στο ρόλο της femme fatale, στην νέα ταινία του υπερπράκτορα, οι φανς του είδους θα απολαύσουμε την Léa Seydoux, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες, που είχαν ακουστεί στα τέλη του καλοκαιριού και έτσι η Γαλλίδα ηθοποιός θα γίνει η μοιραία γυναίκα, που θα στοιχειώσει τον James Bond, στην ταινία «Bond 24».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Léa Seydoux θα ξεκινήσει τις πρόβες με τους συμπρωταγωνιστές της στα μέσα Νοεμβρίου προκειμένου να αποκτήσει εκείνο το ιδιαίτερο ύφος που χαρακτηρίζει τις γυναικείες φιγούρες που πλαισιώνουν τον Bond, ενώ τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Στους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris και Ben Whishaw ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει για μία ακόμα φορά ο Sam Mendes, με τους Barbara Broccoli και Michael G. Wilson στην παραγωγή.

Αν και οριστικός τίτλος δεν υπάρχει ακόμα, η ταινία «Bond 24» θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου του 2015, σε ορισμένες ευρωπαϊκές αίθουσες (όχι της Ελλάδας).