Hugh Grant: Δε θα είμαι δίπλα στη νέα Bridget Jones

jones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

«Αποφάσισα να μην το κάνω» είπε ο Άγγλος ηθοποιός και κάπως έτσι καταρράκωσε τις προσδοκίες των φανς της αγαπημένης ταινίας.

Σκηνοθέτης βρέθηκε... με τα χίλια ζόρια όμως. Το σενάριο είναι ακόμα στον αέρα με συνεχείς αλλαγές και πλέον η «Bridget Jones 3» δέχτηκε το τελικό (;) χτύπημα: ο Hugh Grant είπε όχι στην πρόταση συμμετοχής του, κάτι που αλλάζει άρδην τα δεδομένα.

«Αποφάσισα να μην το κάνω» δήλωσε σε συνέντευξή του στο Free Radio, ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις οθόνες ως Daniel Cleaver. «Αλλά νομίζω ότι η παραγωγή θα συνεχίζει με το σίκουελ και θα το κάνει χωρίς τον Daniel. Το βιβλίο είναι εξαιρετικό, παρεμπιπτόντως, αλλά το σενάριο είναι τελείως διαφορετικό, τουλάχιστον αυτό που είδα εγώ πριν μερικά χρόνια», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το σενάριο, η ιστορία ακολουθεί την πορεία της Bridget Jones (Renee Zellweger) αλλά όχι όπως αναφέρεται στο 3ο βιβλίο της Helen Fielding «Mad About The Boy» το οποίο μάλιστα προκάλεσε αντιδράσεις με (προσοχή spoiler) τον θάνατο του Mark Darcey (Colin Firth) ενώ η Bridget είναι έγκυος.

Αλλά έστω και χωρίς τον Hugh Grant, η παραγωγή είναι πανέτοιμη να συνεχίσει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τίτλος του νέου φιλμ θα είναι «Bridget Jones’s Baby» (το μωρό της Bridget Jones) με τον δύο φορές υποψήφιο για Oscar, Peter Cattaneo (The Full Monty, 1997, The Rocker, 2008, Dear Rosie, 1991) στη σκηνοθετική καρέκλα.