Robert Downey Jr. εναντίον Captain America

iron
ΤΡΙΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Τα νέα είναι υπέροχα για τους φανς της Marvel με τους σούπερ ήρωες Captain America και Iron Man να βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα…της ίδια ταινίας.

Αν και παλαιότερα, ο υπέροχος Robert Downey Jr. είχε πει ότι εγκαταλείπει τη στολή που στην ουσία ανέκτησε την καριέρα του, ευτυχώς η Marvel έχει άλλα σχέδια για αυτόν. Σύμφωνα με πηγές του Variety, ο νέος Captain America θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Tony Stark στην περίφημη ιστορία του Εμφυλίου Πολέμου.

Η διαφορά τους, σύμφωνα με το σενάριο, πηγάζει από τη Νομοθετική Πράξη των Υπερηρώων, μία απόφαση της κυβέρνησης που θέλει όλους, όσοι έχουν υπερδυνάμεις να αποκαλυφθούν στις αρχές και να λειτουργήσουν ως μέλη της ιδιωτικής αστυνομίας. Και ενώ ο Tony Stark συμφωνεί, ο Steve Rogers έχει άλλη άποψη. Κάπως έτσι οι δυο τους θα οδηγηθούν σε μία σύγκρουση με επικές μάχες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο ρόλος του Iron Man ήταν μικρός, κάτι σίγουρα που δεν ταίριαζε ούτε στο εκτόπισμα του Robert Downey Jr. ούτε φυσικά στις απαιτήσεις του κοινού.

Και έτσι η ταινία με τους δύο σούπερ ήρωες ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες (της Μ. Βρετανίας αρχικά) στις 29 Απριλίου του 2016 σε σκηνοθεσία των Anthony και Joe Russo ενώ το project για ένα 4ο φιλμ του Iron Man αποτελεί πλέον παρελθόν.