Οι ωραίοι εργένηδες του Χόλιγουντ (αφού χάσαμε και τον Clooney)

bachelor
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Στη λίστα των μισητών, έχει μπει η άλλοτε συμπαθέστατη και πάντα σικάτη (ναι, καλά, ας πούμε και κάτι καλό) Amal Alamuddin μετά το μέγα σφάλμα που διέπραξε κατά του γυναικείου πληθυσμού: να παντρευτεί τον George Clooney.

Όχι ότι είχε καμία σας ελπίδες, ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια, αλλά να ‘χαμε, να λέγαμε. Μη μου στενοχωριέστε όμως και μη μου πτοείστε. Συνεχίστε να ονειρεύεστε γιατί μπορεί ο George να είπε το μεγάλο «ναι» (και κακό του κεφαλιού του) αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια (και μάλιστα τα γλυκά για χυμό, όχι τα ξινά).

Χαρτί και στυλό γιατί σας έχω πολύ υλικό για κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Ξεκινάμε:

Gerard Butler: Με ύψος 1.88 ο γεροδεμένος 45άχρονος Σκοτσέζος με τις ιρλανδικές ρίζες (άσχετο αλλά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όλοι οι ηθοποιοί έχουν ρίζες από ένα σκασμό πολιτισμούς και εγώ μόνο από μία επαρχιακή πόλη. Μα τι αδικία!) έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ. Λίγο με τις ρομαντικές χαζοκωμωδίες, λίγο με το υφάκι και πολύ ως Λεωνίδας, σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος. Extra info: θέλει οι γυναίκες να ξέρουν πως να διαχειρίζονται το περίεργο χρονικά πρόγραμμά του. Οk, done.

Leonardo Di Caprio: Σου αρέσουν οι άντρες με babyface και περιβαλλοντικές ανησυχίες; Ο Leo είναι εδώ για σένα, με ανανεωμένη εμφάνιση μάλιστα. Αν και έχει επιδείξει εξαιρετική υποκριτική δεινότητα με τα χρόνια, δε μπορεί ακομα να κρατήσει ένα χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια του και ας πηγαινοέρχεται χρόνια ολόκληρα πάνω κάτω στο κόκκκινο χαλί. Ευγενική φυσιογνωμία, με ύψος 1,83 (που εμένα μου προκαλεί εντύπωση τον είχα για πιο κοντό) ο γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου του 1974 καλιφορνέζος είναι ιδανική περίπτωση για σπίτι. Αν και εσύ είσαι μοντέλο της Victoria Secret δε χάνεις να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Jason Lewis: Οι περισσότερες τον ξέρετε ως Smith Jerrod, το αγόρι της Samantha από το Sex and the City. Ο σαγηνευτικά όμορφος ξανθός έχει υπάρξει φυσικά μοντέλο, είναι 43ών ετών και δεν του φαίνεται καθόλου και από ότι μαθαίνω είναι ένας πολύ απλός τύπος που του αρέσει να αράζει με ένα ποτήρι κρασί και φίλους. Αν και εσύ βρίσκεσαι αυτή την εποχή στο Los Angeles κάνε μία βόλτα σε κανένα τοπικό μπακάλικο. Ποτέ δεν ξέρεις.

Mario Lopez: από τα 80s μέχρι σήμερα έχει αλλάξει μόνο μήκος στα μαλλιά του. Μόλις έκλεισε τα 41 του χρόνια, έχει καταφέρει να αλλάξει την καριέρα του και από ηθοποιός να γίνει επιτυχημένος παρουσιαστής (γεγονός που τον γλίτωσε από το σερβίρισμα σε καφετέριες) και είναι πρόσφατα διαζευγμένος με 2 παιδιά. Προσοχή στην προσέγγιση.

Jamie Foxx: ανεβαίνουμε κατηγορία. Γεννημένος στο Τέξας, ως Eric Marlon Bishop, στις 13 Δεκεμβρίου του 1967, ο Foxx είναι άνετος, χαλαρός, ωραίος, γυμνασμένος και με ένα Oscar στη σερβάντα. Είναι και κωμικός και μουσικός, έχει μία έφηβη κόρη, που λατρεύει και του αρέσουν τα κορίτσια με καμπύλες. Ψωμάκια δηλαδή; Ευκολάκι. 

Jared Leto: Oscar συνέχεια και με τουρνέ σε ολοκληρο τον κόσμο. Πολυτάλαντος και αγέραστος, ο Leto έχει κλείσει τα 42 του χρόνια και συνεχίζει να καίει καρδιές, να οργώνει τα κινηματογραφικά πλατώ (και να κερδίζει βραβεία και εντυπώσεις) και τα μουσικά φεστιβάλ, ως lead singer της αμερικανικής μπάντας 3 Seconds to Mars. Σάρωσε τα βραβεία με την εκπληκτική του ερμηνεία στο Dallas Buyers Club αν και τα δείγματα είχαν φανεί από τότε που πρωταγωνίστησε στο «Requiem για ένα όνειρο» (Requiem for a dream, 2000) του Darren Aronofsky δίπλα στην εκπληκτική Ellen Burstyn.

Για το τέλος έχω αφήσει τον Joe Manganiello: Σιτσιλιάνος, κατά το ήμισυ, μοντέλο και ημίγυμνος ηθοποιός (για τις ανάγκες του ρόλου τι φανταστήκατε;) ο 37άχρονος είναι στα «hot spot» της εργένικης λίστας τον τελευταίο χρόνο. Και αφού ο Glooney και o Pitt αποχώρησαν ως κλασικές αξίες, καθώς μυήθηκαν στον θεσμό του γάμου πριν λίγο καιρό, ο 37άχρονος Manganiello βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Γυμνάζεται δύο φορές τη μέρα (ε μα δε γίνεται με τη δύναμη της σκέψης αυτός ο κοιλιακός), έξι μέρες τη εβδομάδα και την έβδομη μάλλον βρίσκει τη Sofia Vergara που λέγεται ότι έχει δεσμό. Αλλά δε θα σε αφήσω φίλη μου με αυτή την γλυκόπικρη γεύση. Θα ήταν άδικο.Γι' αυτό (και μόνο επεδή είσαι φίλη μου) σου έχω extra ομορφόπαιδα με τηλεοπτικά χαρίσματα.

Σόφη Ζιώγου
[email protected]