Θερινό σινεμά με μουσικές παρεμβάσεις

therino-sinema-me-mousikes-parembaseis

ΤΡΙΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2011

Οι κινηματογραφικές βραδιές στη ταράτσα του Bios αφήνουν την επιλογή της μουσικής στον κάθε θεατή, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής.

Ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί και την επανεμφάνιση του θερινού σινεμά, μιας εξολοκλήρου ελληνικής ευρεσιτεχνίας, η οποία αντέχει στο πέρασμα του χρόνο . Φέτος η ομάδα DJ «No!» θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στη ταράτσα του Bios μια σειρά από προβολές με «προαιρετική» την συνοδεία μουσικής. Οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα με τα ακουστικά τους να επιλέξουν να ακούσουν τον ήχο της ταινίας ή το ξεχωριστό DJ set της ομάδας «Νο!».

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα προβληθεί η ταινία «Valerie and Her Week of Wonders» του Jaromil Jires που είναι εμπνευσμένη από κλασικά παραμύθια και ιστορίες όπως την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων και την Κοκκινοσκουφίτσα. Ο Σλοβάκος σκηνοθέτης στην ταινία αυτή συνθέτει έναν φανταστικό κόσμο όπου εμπλέκονται η αγάπη, ο φόβος, η σεξουαλικότητα και η θρησκευτική πίστη.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 104 35, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 3425335. Ιστοσελίδα: www.bios.gr. Είσοδος 2 ευρώ. Ώρα έναρξης: 21.30.