Ο Bill Murray είναι ο αγαπημένος μου…άγιος

st-vincent
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

Ο σκηνοθέτης Theodore Melfi «επιστρατεύει» τους Bill Murray, Melissa McCarthy και Naomi Watts και δημιουργεί μία έξυπνη κωμωδία.

Ο Bill Murray πρωτοστατεί για μία ακόμη φορά σε μία ταινία με αρκετό γέλιο, όπως ακριβώς τη θέλουμε. Ο χαρακτήρας του  στην ταινία "St. Vincent ο αγαπημένος μου Άγιος" (St Vincent) είναι ένας παράξενος, φιλήδονος, αποτυχημένος βετεράνος πολέμου που μισεί τους πάντες – ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό.

Η εμμονή του με τον τζόγο, το αλκοόλ και τα περίεργα πλάσματα της νύχτας τον οδήγησαν θριαμβευτικά στον πάτο της ζωής και για να καταφέρει πλέον να συνεχίσει να επιβιώνει στην αποτυχημένη και αξιολύπητη καθημερινότητά του, θα αναλάβει να φροντίζει, επί πληρωμή, το 12άχρονο μελαγχολικό αγόρι της διπλανής πόρτας, τον μοναχογιό της φρεσκοχωρισμένης Melissa McCarthy.

Όπως πολύ εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς, ο «St Vincent de Van Nys» δεν είναι και το καλύτερο πρότυπο άνδρα και πατέρα, για τον νεαρό Όλιβερ. Μέσα από τα πιο βρόμικα καταγώγια και τις επικίνδυνες φυλές της πόλης, όταν ο ήλιος εξαφανιστεί, ο μικρός Όλιβερ θα γνωρίσει το πραγματικό πρόσωπο της ζωής αλλά θα αποκτήσει παράλληλα και τον πρώτο του αληθινό και αφοσιωμένο φίλο. Στον ρόλο μίας Ρωσίδας στρίπερ, συναντάμε την ακομπλεξάριστα σέξι, Naomi Watts.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Theodore Melfi. Πρωταγωνιστούν: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Chris O'Dowd. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon.