Ένα ακόμη «τελικό ok» από τον Matt Damon

bourne
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Όρκο δεν παίρνω βέβαια, γιατί κάθε τρεις και λίγο ο Matt Damon επιβεβαιώνει και μετά ακυρώνει την επιστροφή του στο Bourne.

Ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μέσα στο  2014, κυκλοφόρησε η …είδηση: «Ο Matt Damon επιστρέφει στο ρόλο του Bourne». Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ο τίτλος άλλαζε σε «Εκτός Bourne ο Matt Damon». Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομα του διάσημου ηθοποιού έχει απασχολήσει πολλές φορές τους συντάκτες του σινεμά ανά τον κόσμο.

Πιστός στην πατέντα του «Bourne»- για μία ακόμα φορά- ο Matt Damon λοιπόν, επιστρέφει το 2016 ως Bourne. Στο πλευρό του και ο Paul Greengrass- την επιστροφή του οποίου ο Damon είχε θέσει ως όρο προκειμένου να πει και ο ίδιος το τελικό ok για μία ακόμη περιπέτεια.
Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια, ο δύο φορές υποψήφιος για Oscar Jeremy Renner είχε αναλάβει να «διατηρεί στη ζωή» την υπόθεση του Jason Bourne (ως Aaron Cross).

Αλλά επειδή ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος, o Matt Damon, δε μπόρεσε τελικά να αντισταθεί και ΝΑΙ επιστρέφει (σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάλιστα και όχι φήμες) ως Jason Bourne.

«Ναι, την επόμενη χρονιά. Το 2016 θα κυκλοφορήσει η ταινία» απάντησε σε συνέντευξή του στο E! Online, όταν ρωτήθηκε, αν όντως θα υποδυθεί τελικά τον διάσημο ρόλο του. «Ο Paul Greengrass θα κάνει ένα ακόμη σίκουελ και αυτό είναι το μόνο που έχω πει. Χρειαζόμουν από αυτόν να πει το ναι» συμπλήρωσε ο Damon και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινώσει η Universal την επίσημη ημερομηνία εξόδου της ταινίας, η οποία ξεκινά γυρίσματα μέσα στο 2015.

Μέχρι τότε πάντως, κρατήστε μία επιφύλαξη για ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξανά (και ξανά και ξανά και ξανά) αλλάξουν γνώμη.