Jared Leto, ο νέος Joker; Ενδιαφέρον...

leto
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Μετά τον -ούτως ή αλλιώς- υπέροχο Jack Nicholson και τον ειλικρινά ανυπέρβλητο Heath Ledger, ο Jared Leto λέγεται ότι θα είναι ο επόμενος κινηματογραφικός Joker.

Αυτό θα συμβεί στη νέα ταινία του David Ayer (βλέπε Fury, Training day κλπ), την κινηματογραφική προσαρμογή του «Suicide Squad», στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το The Wrap, ο οσκαρικός πλέον Leto θα αναλάβει ρόλο κλειδί, που από τα συμφραζόμενα συνεπάγεται ότι μάλλον θα είναι αυτός του σκοτεινού…Joker.

Σε παλαιότερες αναφορές γινόταν λόγος για τον Ryan Gosling, στο ρόλο του Joker αλλά εκείνος αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να δεσμευτεί σε έναν ρόλο με πιθανά σίκουελ.

Από την άλλη βέβαια, ο Leto αν και κέρδισε και με το παραπάνω τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του στο Dallas Buyers Club, καλείται να ανταγωνιστεί τον Heath Ledger σε μία εκπληκτική ερμηνεία, η οποία φέρει ιδιαίτερος βάρος όχι μόνο γιατί ήταν όντως αψεγάδιαστη αλλά γιατί ήταν και η τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση, γεγονός που «φορτώνει» ακόμη περισσότερο το ρόλο.

Παράλληλα, έχετε στα υπόψιν και τα ονόματα των Tom Hardy, Will Smith, Margot Robbie και Cara Delevingne, οι οποίοι λέγεται ότι θα εμφανιστούν στο νέο φιλμ «Suicide Squad» (άγνωστο ποιος ρόλος αναλογεί στον καθένα), που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Αυγούστου του 2016.