Bing Bang Theory: πέθανε η «μητέρα» του Howard Wolowitz

bing
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Η τηλεοπτική Mrs. Wolowitz, με τη χαρακτηριστική φωνή, πέθανε χθες σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η Warner bros.

Η ηθοποιός Carol Ann Susi, που δάνεισε τη φωνή της στη μητέρα του Howard Wolowitz, μπορεί να μην είχε εμφανιστεί στην οθόνη ποτέ αλλά με τη φωνή της είχε κερδίσει αρκετούς φαν στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά The Bing Bang Theory. Η Susi ήταν 62 ετών και είχε εμφανιστεί σε αναρίθμητες τηλεοπτικές σειρές από τη δεκαετία του 70 έως και το θάνατό της.

«Η οικογένεια του Big Bang Theory έχασε ένα αγαπημένος μέλος της, την Carol Ann Susi, με την αλησμόνητη και αστεία φωνή της στο ρόλο της κυρίας Wolowitz. Το κοινό δεν την είχε δει και ο χαρακτήρας της Mrs. Wolowitz διατηρούσε ένα μυστήριο και στις 8 σεζόν. Αυτό που δεν ήταν μυστήριο όμως, ήταν το αβίαστο ταλέντο και η κωμική πτυχή της Carol Ann, που ήταν διάχυτα σε κάθε αξέχαστη εμφάνισή της» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Warner Bros.

Γεννημένη στο Brooklyn, η Carol Ann Susi είχε σπουδάσει υποκριτική στη New York και τη δεκαετία του 70 μετακόμισε στο Los Angeles, όπου εμφανίστηκε σε σειρές όπως οι «The Night Stalker», «Seinfeld», «Murphy Brown», «Cheers» «Doogie Howser, M.D» και πολλές άλλες.