Οι μεσαιωνικές "ανησυχίες" του Jude Law

jude-law
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ως ο master της δολιοφθοράς στην παρέα της Στρογγυλής Τραπέζης του Guy Ritchie, δηλαδή της νέας του ταινίας «Knights Of The Roundtable», ετοιμάζεται να εμφανιστεί ο Jude Law.

Ο σκηνοθέτης με τη χιουμοριστικά βίαιη ματιά, ο Guy Ritchie βρίσκεται σε συζητήσεις για τους πρωταγωνιστές του, μέσα στους οποίους - καλώς εχόντων των πραγμάτων - θα δούμε και τον Jude Law.

Το καλοκαίρι είχαμε μιλήσει για την προτίμησή του στο πρόσωπο του Idris Elba ως δεξί χέρι του κινηματογραφικού Βασιλιά Αρθούρου και τώρα σύμφωνα με νέες πληροφορίες, που επικαλείται το Variety, στο παιχνίδι μπαίνει και ο Jude Law, ο οποίος μάλιστα εάν δεχθεί την πρόταση θα υποδυθεί τον ρόλο του κακού, αν και η ταυτότητα του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Η Warner φαίνεται ότι έχει μεγάλα σχέδια για την ταινία αυτή, η οποία ακούγεται ότι θα είναι η πρώτη από μία σειρά 6 συνολικά franchise ταινιών. Σε αυτό το σημείο όμως, δεν είναι ακόμα σαφές, αν ο ρόλος του Law θα εμφανίζεται από την πρώτη ταινία.

Στην περίπτωση που υπογράψει όμως ο Law, θα είναι και αυτός μέλος μίας παρέας που αποτελείται ήδη από τον Charlie Hunnam ως Βασιλιά Αρθούρο και την Astrid Berges-Frisbey στο ρόλο της συζύγου του, Γκουίνεβιρ.

H ταινία θα βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 22 Ιουλίου του 2016.