Ridley Scott: Αν δω έναν ακόμα δράκο, θα πυροβοληθώ

prometheus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

«Οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί, γι’ αυτό και είναι ίσως ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα στην ιστορία του σινεμά» δήλωσε ο διάσημος σκηνοθέτης, σε μία προσπάθεια προώθησης του Prometheus 2.

Στις 11 Δεκεμβρίου περιμένουμε όλοι να δούμε την μεγάλη Έξοδο του Ridley Scott με τον Christian Bale στο ρόλο του Μωυσή. Με αφορμή την …έξοδο της ταινίας, ο σκηνοθέτης Ridley Scott μίλησε στo site The Australian, για το σίκουελ του Prometheus.

«Είναι φρέσκο και μακριά από θεούς, δράκους και άλλα τέτοια. Αν δω έναν ακόμα δράκο, θα πυροβοληθώ. Σταματήστε τους δράκους». Φανερά ενοχλημένος από την κινηματογραφική επέλαση των δράκων και των ξωτικών ενδεχομένως, ο Scott, λάτρης του sci-fi αφού δήλωσε ότι «Οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί γι’ αυτό και είναι ίσως ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα στην ιστορία του σινεμά» ενώ ξεκαθάρισε τα πράγματα όταν παραδέχτηκε ότι το «μωρό» στην ταινία του Prometheus ήταν αρκετά κοντά στα Aliens της Sigourney Weaver. Υποσχέθηκε όμως ότι στο σίκουελ θα είναι πολύ διαφορετικοί οι εξωγήινοί του.

Αναφερόμενος και στο αναμενόμενο σίκουελ του Blade Runner, ο Scott επιβεβαίωσε ότι «είναι ήδη γραμμένο και είναι πραγματικά καλό» ενώ συνεχίζοντας με τις εξελίξεις του Prometheus 2 είπε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2015 ενώ η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι στις 4 Μαρτίου του 2016.