Πίσω από την πλάτη του Tarantino, ο Samuel L. Jackson... μεγαλουργεί

hateful
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Την ώρα, που ο Quentin Tarantino έχει μαζέψει τους πρωταγωνιστές του και τους εξηγεί τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν πάρουν μπρος οι κάμερες για τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου «The Hateful Eight», ο Samuel L. Jackson βρήκε ευκαιρία για μία …selfie.

Και μία δεύτερη, που μας βάζει για τα καλά στα άδυτα της παραγωγής. Φέτος έχουμε ασχοληθεί πάρα πολλές φορές με τον Quentin Tarantino. Πρώτον, γιατί Quentin είναι αυτός και του έχουμε αδυναμία και δεύτερον, επειδή κατά καιρούς έχει τροφοδοτήσει τα media με τις εξελίξεις για την ταινία του.

Η τελευταία φορά που μας απασχόλησε βέβαια, ήταν για να μας ανακοινώσει τα θλιβερά νέα «κάνω άλλες δύο ταινίες και αποσύρομαι. Αλλά ας μην το ξαναθυμηθούμε αυτό.

Σήμερα, η ψυχολογία είναι διαφορετική. Ευχάριστη, αισιόδοξη και δημιουργική. Γιατί πόσες φορές έχουμε τη δυνατότητα να δούμε live (όσο live μπορεί να είναι μία φωτογραφία μέσω twitter έστω) τις εξελίξεις μιας πρωτοκλασάτης, όπως φαίνεται από τους συντελεστές της ταινίας;

Ελάχιστες μάλλον. Ειδικά μάλιστα αν πρόκειται όχι μόνο για σκηνές πίσω από τις κάμερες, αλλά και πίσω από την… πλάτη του σκηνοθέτη. Ευχαριστούμε κύριε Jackson.