Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης επιτέλους έρχονται...

penguins
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Και φυσικά τους περιμέναμε πως και πως, γιατί η μεταφορά των πιγκουίνων από την ομάδα της Μαδαγασκάρης στη δικιά τους αποκλειστική και επική κινηματογραφική περιπέτεια ήταν θέμα χρόνου.

Η ταινία «Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» μας έχει σοκαριστικά νέα: Οι μεγαλύτερες υπέρ-ομάδες κατασκόπων δε γεννιούνται, αλλά… εκκολάπτονται! Ανακαλύψτε τα μυστικά των καλύτερων και πιο ξεκαρδιστικών, “μυστικών”, φτερωτών κατασκόπων στην Ιστορία της παγκόσμιας κατασκοπίας! Μιλάμε φυσικά για τον Σκίπερ, τον Κοβάλσκι, τον Ρίκο και τον Στρατιώτη…

Οι καλύτεροι των καλύτερων, οι πιο ελίτ των ελίτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μυστική, ειδική ομάδα δράσης, «Βόρειος Άνεμος», αρχηγός της οποίας είναι ο επιβλητικός και όμορφος Πράκτορας Απόρρητος – είναι, φυσικά, τόσο απόρρητος που κανείς δεν γνωρίζει το όνομά του! Η ασυνήθιστη αλλά σούπερ αποτελεσματική ομάδα μας, έχει έναν σημαντικότατο στόχο.

Θα πρέπει να καταφέρει να κατατροπώσει τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη, πριν εκείνος προλάβει να υλοποιήσει τα καταστροφικά του σχέδια για να εξαφανίσει τον κόσμο…

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία: Φωνές στα Ελληνικά: Θανάσης Κουρλαμπάς, Αργύρης Παυλίδης, Συμεών Τσακίρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Οκτάβιος Μυαλάτης, Πέτρος Δαμούλης. Η ταινία προβάλλεται από την Odeon σε 3D.