Terminator Genisys: Ο Arnie περίμενε πολύ καιρό

arnie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

«If we die tonight, mankind dies with us». Τι κάνεις λοιπόν; Πολεμάς ή όχι;

Πολεμάς φυσικά και χωρίς δεύτερη λέξη αλλιώς πώς θα απολαμβάναμε (ελπίζω) ως θεατές το Terminator Genisys; Αυτά συμβαίνουν στο νέο τρέιλερ της ταινίας, που κυκλοφόρησε στο youtube.

Το Terminator Genisys, θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2015, με πρωταγωνιστές τους Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, J.K. Simmons, Byung-Hun Lee και Matt Smith. H σκηνοθεσία ανήκει στον Alan Taylor και το σενάριο στους Laerta Kalogridis και Patrick Lussier (η ιστορία) και James Cameron και Gale Anne Hurd (οι χαρακτήρες).

Και πριν ξεκινήσει η εμμονή «Kalogridis; Ελληνίδα είναι άρα δική μας η ταινία», ναι, η Laerta Kalogridis έχει ελληνικές ρίζες. Oι παπούδες της ήταν από την Κάλυμνο αλλά έχουν να πατήσουν το πόδι τους εκεί από τις αρχές του 20ου αιώνα, οπότε και η οικογένεια μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Αφού το διευθετήσαμε και αυτό, πίσω στην πολυαναμενόμενη ταινία με τον Arnie να αναζητά παλιές δόξες. «I ‘ve been waiting for you» λέει ο πρώην κυβερνήτης της Kαλιφόρνια και εμφανίζεται για να σώσει τον κόσμο, μέσα σε ένα τεχνικά όπως φαίνεται από το τρέιλερ, άρτιο αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακά πλάνα, φωτιές, όπλα, ανατινάξεις, ό,τι ακριβώς θέλει ο θεατής και περιμένει από έναν Εξολοθρευτή. Όλα τα έχει η νέα ταινία. Κι εκεί που λες ότι έρχεται η κάθαρση «I’ll back» λέει ο Arnie με το γνωστό ύφος και πηδάει στον έλικα ενός ελικοπτέρου. Υπονοούμενο ή υπόσχεση, το μέλλον θα δείξει;

Σόφη Ζιώγου
[email protected]