Πέθανε ο τηλεοπτικός γιος της οικογένειας Addams

adams
ΤΡΙΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Σε ηλικία 59 ετών πέθανε ο ηθοποιός Ken Weatherwax, ο οποίος είχε υποδυθεί τον γιο της διάσημης οικογένειας Addams.

Ο Ken Weatherwax, που είχε υποδυθεί τον Pugsley στην τηλεοπτική κωμωδία του ABC τη δεκαετία του 1960, πέθανε την Κυριακή από καρδιακή ανακοπή, όπως ανέφερε στη σελίδα της στο facebook, η ανιψιά του Shanyn Vieira.

Λίγο αργότερα, το TMZ ανέφερε ότι ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια και ότι θα ακολουθήσουν 2 κηδείες, μία για την οικογένεια και μία για τους φανς του.

Ο Weatherwax ως Pugsley, ήταν ο πιτσιρικάς που έτρωγε ζωύφια, γιος του Gomez και της Morticia Addams (που υποδύονταν οι John Astin και Carolyn Jones) και αδερφός της Wednesday Addams (Lisa Loring), στη διάσημη τηλεοπτική σειρά. Η σειρά, βασισμένη σε κόμικ του Charles Addams από το New Yorker, προβλήθηκε για δύο σεζόν, από το 1964 ως το 1966 στο δίκτυο ABC αλλά οι επαναλήψεις της συνεχίστηκαν για πολλά χρόνια.

Μετά το τέλος της, ο Weatherwax προσπάθησε να συνεχίσει την υποκριτική με άλλους ρόλους αλλά δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2008 είχε πει ότι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα. «Με έδιωξαν από 6-7 σχολεία και τελικά στα 17 μου χρόνια πήγα στο στρατό» είχε δηλώσει.

Το 1977 επέστρεψε ως Pugsley Sr. στην ταινία για το Halloween Addams Family του NBC και αργότερα εργάστηκε στην κατασκευή σκηνικών για ταινίες στο Hollywood.