Για ποιες ταινίες (και όχι μόνο) μιλήσαμε φέτος στο facebook;

game
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Το πιο πολυπληθές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το facebook, γεμίζει καθημερινά με αναρτήσεις από ταινίες, σχόλια, τραγούδια κ.λπ. Ποια ταινία, τηλεοπτική σειρά, διάσημος σταρ κ.λπ μας απασχόλησε περισσότερο το 2014;

Το Facebook αποκάλυψε τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές, τα τραγούδια, τους εκπροσώπους της διασκέδασης, αυτούς που πέθαναν και πολλά άλλα στην ετήσια αναφορά του, για όλα όσα αναρτήσαμε και μας απασχόλησαν τη χρονιά που τελειώνει σε λίγε μέρες.

Στην κατηγορία των τηλεοπτικών σειρών την κορυφή κατέκτησε , όπως ήταν αναμενόμενο το Game of Thrones ενώ ακολουθούν οι τηλεοπτικές παραγωγές σειρές: Orange is the New Black, The Walking Dead, The Big Bang Theory, Downton Abbey, American Horror Story, Sons of Anarchy, True Detective, How I Met Your Mother και Scandal.

Στη λίστα των ταινιών που αναφέρθηκαν περισσότερο οι χρήστες στο facebook, το Frozen έρχεται πρώτο με το Guardians of the Galaxy να ακολουθεί και το Τeenage Mutant Ninja Turtles να συμπληρώνει την κορυφαία τριάδα. Την τελική δεκάδα ολοκληρώνουν οι ταινίες: Maleficent, The Lego Movie, The Fault in our Stars, Transformers: Age of Extinction, Gone Girl, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 και The Purge: Anarchy.

Οι κατηγορίες για τα πολυσυζητημένα θέματα του facebook είναι αρκετές, από αθλητές, μέχρι παιχνίδια, μέρη για να επισκεφτείς κ.λπ ενώ υπάρχει και μία ξεχωριστή λίστα με όλους, όσοι πέθαναν μέσα στη χρονιά.

Αναμενόμενο στην κορυφή της λίστας να βρίσκουμε τον Robin Williams, που πέθανε στις 11 Αυγούστου. Ακολουθεί η  Joan Rivers, η Maya Angelou, ο Philip Seymour Hoffman, η Shirley Temple, η Lauren Bacall, ο Casey Kasem, ο Tony Gwynn, ο Russell Johnson και ο Don Pardo.