Ποιες ήταν οι κορυφαίες διασημότητες της χρονιάς;

brangelina-wed
ΤΡΙΤΗ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Αυτές τις τελευταίες μέρες κάθε χρόνου, όπως συνηθίζεται, κάνουμε τον απολογισμό μας. Το ίδιο και η Google, που δημοσίευσε την ετήσια αναφορά της με τις διάφορες λίστες αναζήτησης. Κάποια αποτελέσματα είναι αναμενόμενα, άλλα πάλι όχι και τόσο.

Στα πρόσωπα, που αναζητήσαμε φέτος κυριαρχεί η Jennifer Lawrence ενώ ακολουθεί η τηλεπερσόνα Kim Kardashian με την Γαλλίδα ηθοποιό, σκηνοθέτιδα και παραγωγό Julie Gayet να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ο κωμικός Tracy Morgan (μάλλον λόγω του σοβαρού ατυχήματός του, από το οποίο αν και επιβίωσε ακόμα βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης) βρίσκεται στην 4η θέση, ακολουθεί η Renee Zellweger με την επανεμφάνισή της στα media, ο Jared Leto, η Lorde, ο Matthew McConaughey, η Amal Alamuddin και τη δεκάδα κλείνει ο Αμερικανός επιχειρηματίας, που προκάλεσε σάλο με τα ρατσιστικά του σχόλια, Donald Sterling.

Στους γάμους της χρονιάς, οι Clooney δεν είναι πρώτοι. Ούτε καν οι Brangelina. Η λίστα έχει ως εξής:

1.Kim Kardashian - Kanye West
2. George Clooney - Amal Alamuddin
3. Angelina Jolie - Brad Pitt
4. Jill Duggar - Derick Dillard
5. Kandi Burruss - Todd Tucker
6. Lauren Conrad - William Tell
7. Adam Levine - Behati Prinsloo
8. Jessica Simpson - Eric Johnson
9. Solange Knowles - Alan Ferguson
10. Kaley Cuoco - Ryan Sweeting

Στη  λίστα με την πιο καλοντυμένη στο κόκκινο χαλί επικράτησε η Rihanna. Ακολούθησε η Lorde, ενώ την τριάδα έκλεισε η εκπληκτική Lupita Nyong'o. Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας είδαμε τους Madonna, Pharrell, Zendaya, Kingsley, Solange Knowels, Lebron James και Kesha.

Μία ακόμη θλιβερή ωστόσο, λίστα για το παγκόσμιο σινεμά έρχεται να προστεθεί με τις απώλειες που θρηνήσαμε το 2014. Η λίστα δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις αλλά έφερε στο νου αρκετούς που χάθηκαν πρόωρα.

1. Robin Williams
2. Joan Rivers
3. Philip Seymour Hoffman
4. Maya Angelou
5. Jan Hooks
6. Harold Ramis
7. Shirley Temple
8. Lauren Bacall
9. Mickey Rooney
10. James Avery

Ο Robin Williams μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή μίας ακόμη λίστας, αυτής για τα πιο δημοφιλή θέματα που αναζητήσαμε στο Google, ενώ στα διάσημα selfies της χρονιάς η διάσημη φωτογραφία στα Oscar κατέλαβε την τρίτη θέση. Την πρώτη θέση κέρδισαν οι selfies των Ολυμπιακών.