Όταν ο Bradley πρωτοαντίκρισε την Jennifer

serena
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Την ερωτεύτηκε και όχι άδικα. Την παντρεύτηκε και ξεκίνησαν μαζί να χτίζουν μία νέα ζωή. Αλλά σύντομα τα μυστικά τους θα κυρίευαν τα πάντα.

Η Susanne Bier (Oscar ξενόγλωσσης ταινίας 2011 και Χρυσή Σφαίρα για το Ίσως Αύριο) είναι μια υπέροχη σκηνοθέτις από τη Δανία. Από τις πιο γνωστές και εμπορικότερες της χώρας. Κάποια χρόνια πριν ήταν αυτή που έμελλε να παντρέψει κινηματογραφικά τον Bradley Cooper με τη Jennifer Lawrence, ένα ζευγάρι που σύντομα θα έπαιρνε τα δικά του χρυσά αγαλματίδια.

Η ταινία Serena βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ron Rash, ένα δράμα την εποχή του Κραχ το 1929. Οι νεόνυμφοι George (Bradley Cooper) και Serena Pemberton (Jennifer Lawrence) ταξιδεύουν από τη Βοστώνη στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας, όπου χτίζουν μια αυτοκρατορία ξυλείας.

Η Serena, δυναμική και φιλόδοξη ανακαλύπτει ότι ο άντρας της έχει ένα εξώγαμο διάδοχο. Όταν η Serena μαθαίνει ότι δε μπορεί να κάνει παιδιά, το μέλλον της αυτοκρατορίας των Pemberton απειλείται. Με μίσος αρχίζει να σχεδιάζει το φόνο του κρυφού γιου του George, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει την ακίνητη περιουσία τους προτού την κατασχέσει η κυβέρνηση.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας από το youtube.

Σκηνοθεσία: Susanne Bier, πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper κα. Η ταινία προβάλλεται από τη Village.