Η γυναικεία απάντηση στο Hangover

i-gunaikeia-apantisi-sto-hangover

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Γυναικείος ανταγωνισμός υπό τους ήχους του αμερικανικού «Ησαΐα Χόρευε» και πολλές ξεκαρδιστικές καταστάσεις, στην κωμωδία «Φιλενάδες».

«Φιλενάδες»

Η ταινία «Φιλενάδες», που πολλοί χαρακτηρίζουν ως τη γυναικεία απάντηση στο Hangover, ασχολείται με ένα θέμα που αφορά πολλές γυναίκες: το γάμο και την οργάνωσή του! Κάτι που μπορεί να φαίνεται απλό και ρομαντικό, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη… ιδίως όταν εμπλέκονται πολλά άτομα, όπως στην περίπτωση της ταινίας, όπου μια ομάδα παράταιρων μεταξύ τους παρανύμφων, οργανώνουν (ή τουλάχιστον προσπαθούν να οργανώσουν) ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι, τηρώντας όλα τα προ-γαμήλια έθιμα, με το δικό τους ιδιότυπο τρόπο.

O βιρτουόζος στην κωμωδία, Τζαντ Άπατοου («Παρθένος ετών 40», «Με την πρώτη», «Πεθαίνω στα γέλια») ξαναχτυπά, στην παραγωγή αυτήν τη φορά, με συνεργάτη του το σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Freaks and Geeks», Πολ Φιγκ και χρίζουν πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Γουίγκ που γνωρίσαμε σ’ έναν χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία «Με την Πρώτη». Γυναικείος ανταγωνισμός υπό τους ήχους του αμερικανικού «Ησαΐα Χόρευε» και πολλές ξεκαρδιστικές καταστάσεις!

Στην υπόθεση της ταινίας, η Άνι (Κρίστεν Γουίγκ) δεν είναι και στην καλύτερη φάση της ζωής της καθώς έχει ξεμείνει τόσο από λεφτά όσο και από σχέση. Όταν όμως μαθαίνει πως η καλύτερη φίλη της αρραβωνιάστηκε κάνει τα αδύνατα δυνατά να είναι η καλύτερη παράνυμφος που θα μπορούσε να υπάρξει! Αυτό όμως αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο δεδομένων των υπολοίπων, άγνωστων στην Άνι, γυναικών που απαρτίζουν την παρέα της μελλόνυμφης και οι οποίες με τη σειρά τους διεκδικούν τον τίτλο της καλύτερης παρανύμφου, κάνοντας τη ζωή της ακόμα δυσκολότερη…

Πρωταγωνιστούν οι: Κρίστεν Γουίγκ, Μάγια Ρούντολφ, Ρόουζ Μπερν. Η ταινία προβάλλεται από την United International Pictures.