Τσακώθηκε η Brenda με τον Brandon! Ε, όχι...

walsh
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Κι άλλοι μεγάλωσαν παιδιά αλλά αυτή η δόλια η Cindy και ο Jim δε θα ηρεμήσουν ποτέ σα γονείς πια;

Τα μεγαλώνεις, τα φροντίζεις, τα ντύνεις, τα ταΐζεις και τι ζητάς; Να είναι ευτυχισμένα και μονιασμένα. Αλλά αυτά εκεί, τρώγονται σαν το σκύλο με τη γάτα. Kαι φαινόταν τόσο μα τόσο, αγαπημένα αδέρφια.

Ο λόγος για το Brandon και τη Brenda, βέβαια, που θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια να ξαναπιαστούν στα…tweets (όχι στα λόγια πλέον) γιατί το καλόπαιδο (καλό παλλικαράκι που λέει και μία θεία μου) ο Brandon έγραψε ένα βιβλίο – τι, γιατί και πώς παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα- και να πει τα χίλια δυο για τη σειρά και τους συντελεστές της.

Τα απομνημονεύματα του μεγάλου καλλιτέχνη, η Shannen δεν τα διάβασε (να αυτά κάνει και τσακώνονται) αλλά κάποιος καλοθελητής φαίνεται πως της είπε ότι την κράζει και αυτή έσπευσε να τον στολίσει με το γάντι πάντα.

Εκείνη από το θρόνο της, του έγραψε με απλά λόγια, ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη σειρά, ήμουν νια και γέρασα και εσύ ακόμα ασχολείσαι με αυτά; Move on, επιτέλους. Δεν είμαι εγώ κολλημένη στα 90s. Φαίνεται ποιος είναι.

Ενώ δε σταμάτησε εκεί και είπε κιόλας ότι είχε μάθει πως ο Jason είχε ένα ατύχημα και μάλλον επηρεάστηκε η μνήμη του. «Σ’ αγαπώ Jason (Brandon για μας) αλλά πιστεύω πως μάλλον κάποιο μέρος της μνήμης σου επηρεάστηκε μετά το ατύχημα που είχες το 2002. Όλοι αλλάζουν. Έχουν τη δική τους αντίληψη για την αλήθεια. Και η δική σου είναι σίγουρα διαφορετική από τη δική μου». Σα να την έχω μπροστά μου είναι.

Ο δε ο Brandon, με το γνωστό γλυκανάλατο (σχεδόν γλοιώδες) ύφος του απάντησε «"PS. Love you Shannen...I had nothing but love for you in my book. …had u read it u would have seen…». Τουτέστιν, σ’ αγαπώ (και άλλες υποκρισίες, μας ακούει και κόσμος) αλλά πρώτα διάβασε το βιβλίο (μπας και πουλήσουμε κανέναν αντίτυπο) και μετά μίλα.

«Και εγώ σ’ αγαπώ Jason» απάντησε η Brenda, καθώς η αβρότητα και η καλοσύνη πάντα περίσσευαν στο Hollywood (ή σχεδόν Hollywood, μην το παρατραβάμε κιόλας).

Αλλά μ’ αυτά και με κείνα βλέπω πάλι τη μάνα Walsh να ξανακλείνεται στο σπίτι και να φτάνει 19 η μεγάλη η πίεση. Μα δεν είναι παιδιά αυτά κυρία Cindy μου. Τέρατα είναι. Όλο πίκρες και φαρμάκι. Μια χαρά από αυτά δεν έχετε δει ακόμα. Και δε φοβάμαι τίποτα άλλο, αλλά μη ξανακλειστείτε σπίτι κυρία Cindy μου και άντε να ξαναβγείτε.

Υ.Γ ποια είναι η θέση της Donna Martin στο θέμα αυτό και γιατί δεν επενέβη να σταματήσει τις εχθροπραξίες;

Σόφη Ζιώγου
[email protected]