Ξανάρχονται οι Vikings (κορίτσια)

vikings
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Όποιος έχει δει την τηλεοπτική σειρά Vikings αντιλαμβάνεται γιατί απευθύνομαι στο γυναικείο κοινό.

Γιατί εκτός όλων των άλλων, ναι το σενάριο, η υπόθεση, οι ερμηνείες, σκηνοθεσία κλπ όλα ωραία και καλά, αυτό που σε κερδίζει ως θεατή είναι και ένα ακόμα βασικό στοιχείο: ο πρωταγωνιστής Travis Fimmel κατά κόσμον, ο οποίος φέρνει εξίσου γοητευτική παρέα - γιατί πρέπει να την τιμήσουμε την ομορφιά δα.

Ο Travis λοιπόν επιστρέφει, στις 19 Φεβρουαρίου και η παραγωγή μας δίνει μία γεύση σε ένα τρέιλερ, όλο ίντριγκα, μάχες, εκπληκτική φωτογραφία και πολλούς μα πολλούς Vikings, όπως ακριβώς τους θέλουμε.

Σκοτεινή η σχεδόν …απάντηση του «αντιπάλου» του Game of Thrones (οπτικά, μοιάζουν οι σειρές αυτές), υπόσχεται πολλές μάχες, αδίστακτους άρχοντες, μία άνιση μοίρα και πολλά μα πολλά σκηνικά απείρου τηλεοπτικού κάλλους.

Το τελευταίο τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε στο imdb, μας δίνει μία πολύ καλή και «χορταστική» ιδέα, του τι θα δούμε στην τρίτη σεζόν, που μην ξεχνάτε ξεκινά στις 19 Φεβρουαρίου. Και οι περιπέτειες του Ragnar Lothbrok, του σπουδαιότερου ήρωα της εποχής του, ευτυχώς για μας συνεχίζονται.