Σχεδόν πιο σέξι και σωτήρας

liam-hemsworth
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο Liam Hemsworth, αδερφός του πιο σέξι άντρα για το 2014 Chris Hemsworth, έρχεται για το σίκουελ της Ημέρας Ανεξαρτησίας.

Πολλά τα δεδομένα και τα ερωτηματικά. Αρχικά, ο μόλις 25άχρονος- από τις 13 Ιανουαρίου μάλιστα- νεαρός είναι γνωστός και μη εξαιρετέος από τα Hunger Games. Στα gossip, προσθέστε και τον αρραβώνα του με τη Miley Cyrus από τον Ιούνιο του 2012 ως τον Σεπτέμβριο του 2013. Επίσης, ως αδερφός του πιο σέξι άντρα, μοιράζεται και αυτός τα ίδια γονίδια, έστω και χωρίς να έχει τον τίτλο. Νέος είναι, θα έρθει και η ώρα του.

Μέχρι τότε βέβαια, αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο στο σίκουελ της Ημέρας Ανεξαρτησίας (Independence day: ID forever) στη θέση του Will Smith. Αν και Αυστραλός και όχι ως συνήθως Αμερικανός (απορώ πώς ο Tom Cruise επιτρέπει σε κάποιον άλλον να πάρει να ηνία της σωτηρίας της ανθρωπότητας) ο 25άχρονος ηθοποιός, εκτός απροόπτου, θα είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας που θα σκηνοθετήσει ο Roland Emmerich. Για κάποιον ρόλο ακούγεται και το όνομα του Michael B. Jordan, αν και τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.

Murray Close

Jennifer Lawrence και Liam Hemsworth. Σκηνή από το Hunger Games.

Η Fox από την πλευρά της προσέλαβε τον Carter Blanchard  για το σενάριο, το αρχικό πλάνο του οποίου έχει φτιάξει ο James Vanderbilt, του Amazing Spiderman και του Zodiac.

Και μπορεί ο πρωταγωνιστής Will Smith να μην επιστρέφει για να ξανασώσει τον κόσμο, αλλά οι Jeff Goldblum και Bill Pullman, που συμμετείχαν στην πρώτη ταινία του 1996, θα βρίσκονται δίπλα στον Hemsworth.