Μπορείς να εντοπίσεις τον δικό σου αγαπημένο υποψήφιο για Oscar;

oscar
ΤΡΙΤΗ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Σα μία μεγάλη (πάρα πολύ μεγάλη όμως) και ευτυχισμένη οικογένεια, οι υποψήφιοι των φετινών Oscar πόζαραν γύρω από χρυσό άγαλμα για να βγάλουν την καθιερωμένη φωτογραφία τους.

Εκεί βρέθηκαν όλοι οι εν δυνάμει οσκαρικοί νικητές. Με εκπροσώπους και από τις 24 κατηγορίες, τα δυνατά ονόματα του Hollywood βρέθηκαν στο Beverly Hills για να απαθανατίσουν τη στιγμή λίγες μέρες πριν την απονομή.

Στο κέντρο ο ηθοποιός  και παρουσιαστής της φετινής διοργάνωσης, Neil Patrick Harris με τον Robert Duvall στα δεξιά του και τη δική μας Elizabeth Γιάννη- Γεωργίου (στα αριστερά του), η οποία είναι υποψήφια μαζί με τον David White στην κατηγορία Καλύτερο Μακιγιάζ/μαλλιά για την ταινία Guardians of the Galaxy.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, η Ελλάδα «εκπροσωπείται» απλό έναν ακόμα υποψήφιο φέτος. Από τον ήδη 8 φορές υποψήφιο για Oscar Alexandre Desplat. Ο διάσημος δημιουργός διεκδικεί το Oscar Καλύτερης Μουσικής και φέτος έχει μάλιστα αυξημένες πιθανότητες να το κερδίσει καθώς είναι υποψήφιος στην κατηγορία …2 φορές.

Και για Το Παιχνίδι της Μίμησης  και για το Grand Budapest Hotel. Σημειώστε ακόμα ότι ο βραβευμένος και με Αργυρή Άρκτο και με Χρυσή Σφαίρα και με Βραβείο Bafta, Alexandre Desplat βρίσκεται στην οσκαρική λίστα από το 2007 συνεχόμενα και απείχε μόλις τις χρονιές 2008 και 2012.