Όταν τα πιτσιρίκια διακωμωδούν τα φετινά Oscar...

whipkid
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

...δε μπορείς παρά να χαμογελάσεις. Οι δικές τους οσκαρικές ερμηνείες είναι απολαυστικές.

Τα πιτσιρίκια έπιασαν στα χέρια τους τους φετινούς ρόλους που διεκδικούν Oscar. American Sniper, Selma, Η Θεωρία των Πάντων, Το Παιχνίδι της Μίμησης, Boyhood, Whiplash, Birdman κ.α. Όλες οι ταινίες προβάλονται από μία άλλη, παιδική, σίγουρα πιο κωμική πλευρά, σε ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε στο youtube.

Και εσύ δε μπορείς να αντισταθείς σε ένα πιτσιρίκι που παίρνει το σοβαρό του (ε, εντάξει όχι τόσο σοβαρό) ύφος και υποδύεται μία από τις πιο δραματικές σκηνές, που φέτος διαγωνίζονται για ένα χρυσό αγαλματίδιο.

Ο Eddie Redmayne, o Benedict Cumberbatch, o David Oyelowo, o Bradley Cooper, ο Michael Keaton και πολλοί άλλοι εν δυνάμει νικητές τη βραδιά των Oscar στις 22 Φεβρουαρίου, βρίσκουν το παιδικό…alter ego τους σε ένα βιντεάκι απολαυστικότατο.

Αγαπημένες (προσωπικά) σκηνές εκείνη από το American Sniper, όπου φυσικά διακωμωδείται το τεράστιο θέμα που προέκυψε με το πλαστικό μωρό που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του Clint Eastwood αλλά και η ατάκα «Η Oprah θα έρθει μαζί μας στην πορεία» από το Selma.