Μετά το Matrix η Jupiter

jupider
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

«Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» είναι η νέα πρόταση των αδερφών Andy Wachowski και Lana Wachowski, που μας είχαν συστήσει το Μatrix.

Πάλι σε φουτουριστικό ύφος επιστρατεύουν τώρα τη Mila Kunis και τον Channing Tatum, σε μία ταινία με «αστρολογική» σημασία.

Ηταινία «Το Πεπρωμένο της Τζούπιτερ» θα μας διηγηθεί την ιστορία της Τζούπιτερ Τζόουνς (Mila Kunis). Την ημέρα που γεννήθηκε, τα αστέρια έδειχναν ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα. Ενήλικη πλέον, η Τζούπιτερ ονειρεύεται μεν τα αστέρια, ξυπνάει δε στην πεζή πραγματικότητα μιας καθαρίστριας σπιτιών με ένα σερί άτυχων περιστατικών.

Μόνο όταν ο Κέιν (Channing Tatum), ένας γενετικά τροποποιημένος πρώην στρατιωτικός κυνηγός, φτάνει στη Γη για να την εντοπίσει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι της επιφυλάσσει η μοίρα. Η γενετική της υπογραφή την έχει χαρακτηρίσει ως την κληρονόμο μιας σπουδαίας κληρονομιάς που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία στο σύμπαν.

Δείτε το τρέιλερ, όπως κυκλοφόρησε από το youtube.

Σκηνοθεσία: Andy Wachowski, Lana Wachowski. Πρωταγωνιστούν: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne. Διανομή Tanweer.