O Tom Hanks ξαναβρήκε τον Wilson

hanks
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

15 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Tom Hanks ως Ναυαγός φώναζε «Wilsooooon!!!!».

Τότε ως Ναυαγός είχε βρεθεί στη λίστα των υποψήφιων για  Oscar Α΄ ανδρικού ρόλου για την υπέροχη ερμηνεία του στην ταινία του Robert Zemeckis. Βέβαια, ο Wilson, η μπάλα του βόλεϊ στην οποία ο Tom Hanks είχε ζωγραφίσει πρόσωπο, είχε ονομάσει Wilson και του έκανε παρέα τις μέρες και τις νύχτες της αδυσώπητης μοναξιάς του στο ερημονήσι, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά και έτσι ο Hanks επέστρεψε στον πολιτισμό μόνο με την ανάμνησή του.

Τα χρόνια πέρασαν, ο Hanks έκανε εξίσου καλές ταινίας (χωρίς καμία υποψηφιότητα για χρυσό αγαλματίδιο όμως) και την Τετάρτη το βράδυ έμελλε να ξαναβρεί τον αγαπημένο του Wilson σε έναν αγώνα χόκεϊ των New York Rangers.

Η αγαπημένη του ομάδα πόσταρε μάλιστα στο facebook και το σχετικό βίντεο όπου, ο Hanks χαιρετά τον κόσμο στη γιγαντοοθόνη, όταν ξαφνικά ένας φίλος του, του πετά μία μπάλα. Τη γυρνά και βλέπει ότι είναι - ποιος άλλος;- ο Wilson.

Με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του για την αναπάντεχη επανένωση, ο Hanks ξεκίνησε να ζητωκραυγάζει μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας και τον Wilson φυσικά «Let's go, Rangers!».