Το γέλιο ταιριάζει στις 50 αποχρώσεις του Γκρι

50-shades
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Οι παραγωγοί της ταινίας 50 αποχρώσεις του Γκρι μας βομβαρδίζουν από πέρυσι για την ταινία- ορόσημο (λέμε τώρα) που θα καθηλώσει το κοινό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας έχουν πείσει καθόλου. Ωστόσο, από μία άλλη οπτική - αυτή της σάτιρας- έχουν πετύχει απόλυτα.

Η ώρα της προβολής της ταινίας πλησιάζει (την Πέμπτη 12 του μήνα βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες) και τι καλύτερο από μία κωμικό να αποδομήσει όλον αυτόν τον πανικό που έχει δημιουργηθεί για την ταινία, που υπόσχεται πολλά (κυρίως στο γυναικείο κοινό);

Ο "εγκέφαλος" πίσω απο την τελευταία κωμική εκδοχή της πολυαναμενόμενης ταινίας είναι η Vanessa Bayer. Μία εξαιρετική κωμικός, που μπορεί εμείς να μη γνωρίζουμε καλά αλλά οι φανς του Saturday Night Live, ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά.

Η ταινία είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η σάτιρα για να δουλέψει, να διακωμωδήσει και να απομυθοποιήσει ολοκληρωτικά. Η Ellen De Generes ήδη μας πρόσφερε τη δική της εκδοχή από την ταινία και τώρα η Vanessa Bayer αποφάσισε να προσφέρει μία εναλλακτική για την χαρακτηριστική σκηνή του ασανσέρ. Υποδυόμενη την αθώα πρωταγωνίστρια Anastasia Steele (Dakota Johnson) η δική της εκδοχή είναι σίγουρα πιο απολαυστική, όπως φαίνεται και στο βίντεο, που κυκλοφόρησε στο youtube.