Spiderman, η μεγάλη επιστροφή

spiderman
ΤΡΙΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ο Peter Parker επιστρέφει δυναμικά με τις ευλογίες της Sony και της Marvel.

Οι σούπερ ήρωες έχουν πάρει φωτιά και ο Spiderman δε θα μπορούσε να μείνει απ' έξω. Η Sony Pictures Entertainment ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τη Marvel για να μας χαρίσουν νέες περιπέτειες γεμάτες δράσης. Όλα αυτά θα τα δούμε στις αίθουσες (τις αμερικανικές για αρχή) στις 28 Ιουλίου του 2017.

Η Sony είχε αγοράσει τα δικαιώματα για τις ταινίες του Spiderman το 1999 από τη Marvel, μία κίνηση που κόστισε 7 εκατ. ευρώ. Σε επίπεδο πρωταγωνιστή βέβαια, δε θα δούμε ούτε τον Andrew Garfield ούτε τον Tobey Maguire αλλά ένα καινούριο πρόσωπο, που θα αναδειχτεί από κάστινγκ. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Kevin Feige της Marvel μαζί με την Amy Pascal, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Sony.

Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες θα θα ξαναφέρει στο προσκήνιο την ιστορία του Εμφυλίου Πολέμου από τα κόμικς και γι' αυτόν το λόγο φημολογείται ότι ο Spider θα κάνει πρώτα ένα πέρασμα από το "Captain America: Civil War" τον επόμενο χρόνο, για να προετοιμάσει το έδαφος. Βέβαια, ο σούπερ ήρωας έφερε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα της Disney. Έτσι η ταινία "Thor: Ragnorak", που θα κυκλοφορούσε αρχικά στις 28 Ιουλίου του 2017 μεταφέρεται για τις 3 Νοέμβρη του ίδιου χρόνου και το "Black Panther" από τις 3 Νοεμβρίου του 2017 έρχεται νωρίτερα στις 6 Ιουλίου του 2017. Το "Inhumans"  από την άλλη θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 ενώ το "Captain America" έρχεται το Νοέμβριο του 2018.