Έρχονται κι άλλες αποχρώσεις του Γκρι

shades2
ΤΡΙΤΗ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Αν νομίζατε ότι θα ξεμπερδεύαμε τόσο εύκολα με μία και μόνο ταινία για τις (wannabe) σκανδαλιστικές ιστορίες του κυρίου Grey, είστε γελασμένοι.

Πριν καν η ταινία κυκλοφορήσει σε όλες τις αίθουσες- στις ελληνικές έρχεται την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου- οι παραγωγοί έχουν ήδη στα σκαριά το σίκουελ. Μάλιστα, η σκηνοθέτις Sam Taylor-Johnson επιβεβαίωσε στο Ε!News ότι έχει ήδη υπογράψει για τη συνέχεια, λέγοντας όμως "Ας δούμε πως θα τα πάει η πρώτη ταινία".

Ο πρωταγωνιστής από την άλλη, ο Jamie Dorman προειδοποίησε όλο καμάρι ότι "όλα όσα θα δείτε είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που γνωρίζετε πώς να διαχειριστείτε". Μακάρι, λέω εγώ, (για να μην πω  bla, bla, bla κατά το αγγλικό) γιατί μέχρι τώρα δε μας έχει πείσει.

Οι σκηνές του σεξ, όπως είπαν και οι δύο στη δικιά μας Maria Menounos, ήταν πολύ χορογραφημένες. Και αυτό έγινε σύμφωνα με τη σκηνοθέτη γιατί η ατμόσφαιρα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι άβολη και πρέπει να χτίσεις την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο ατόμων.

Από την άλλη όμως, η ταινία έχει να αντιμετωπίσει και την απώλεια θεατών και μάλιστα τα...σιγουράκια. Ήδη μετρά δύο εισιτήρια μείον. Τη Melanie Griffith, μητέρα της πρωταγωνίστριας, η οποία αν και εμπιστεύεται την κρίση της κόρης, δεν προτίθεται να δει την ταινία και τη σύζυγο του πρωταγωνιστή, επίσης ηθοποιό Amelia Warner, που ούτε αυτή θέλει να δει τον καλό της σε ερωτικά παιχνίδια με κάποια άλλη. Έστω και αν είναι μυθοπλασία.

Πάντως, αν είναι να χάνουμε και τους σίγουρους παιδιά, δεν κάνουμε δουλειά.