O Μπομπ Σφουγγαράκης βγαίνει έξω από τα νερά του

bob
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Η μυστική συνταγή της Καβουροπάτης κινδυνεύει. Ο Μπομπ Σφουγγαράκης και ο Πλαγκτόν πρέπει για μία και μόνο φορά να συνεργαστούν για να τη σώσουν.

Η ιστορία του Μπομπ Σφουγγαράκη του Τετραγωνοπαντελόνη είναι γνωστή και αγαπημένη. Στη νέα ταινία «Μπομπ Ο Σφουγγαράκης: Έξω Από Τα Νερά Του» οι περιπέτειες είναι ξεκαρδιστικές.

Η ζωή στο Βυθό του Μπικίνι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αιώνια αισιόδοξο Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του: τον πιστό αστερία Πάτρικ, τον σαρδόνιο Καλαμάρη, την επιστήμονα σκίουρο Σάντι και τον οστρακόδερμο καπιταλιστή κύριο Καβούρη. Όταν, όμως, κλέβουν τη σούπερ μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο αθώος και αφελής Μπομπ Σφουγγαράκης και ο κυνικός Πλαγκτόν, πρέπει να συνεργαστούν σε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο και να τιθασεύσουν τις εσωτερικές τους υπερδυνάμεις ώστε να πολεμήσουν τον σατανικό πειρατή Μπεργκερογένη με τα ίδια του τα σχέδια για τις νόστιμες λιχουδιές.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο youtube.

Σκηνοθεσία- Προσαρμογή: Πέτρος Δαμουλής. Ακούγονται οι φωνές των : Λορέντζος Φραγκούλης, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλκης Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Μαρία Ζερβού, Ντίνος Σούτης. Η ταινία προβάλλεται από τη UIP.