Στο νοσοκομείο ο Harrison Ford μετά την πτώση του αεροπλάνου του

ford
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Harrison Ford, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι (τοπική ώρα), όταν το μικρό αεροπλάνο που οδηγούσε συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο.

Ο βοηθός του αρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Patrick Butler, δήλωσε ότι ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χλμ. μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα και ότι ο κυβερνήτης του είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ότι ο Ford βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, ωστόσο πηγή προσκείμενη στις έρευνες δήλωσε ότι όντως ο 72χρονος ηθοποιός ήταν ο πιλότος που αεροπλάνου.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ηθοποιού επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Harrison Ford νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου του, το οποίο, όπως ανέφερε, παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα. Η ιστοσελίδα TMZ ανέφερε πάντως νωρίτερα ότι ο Ford υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι.

«Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Ford, Ben. «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος», πρόσθεσε.

naftemporiki.gr