Full House: 20 χρόνια μετά, πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές;

full-house
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ο John Stamos, o Bob Saget και η οικογένεια των Tanner φαίνεται πως επιστρέφουν στην τηλεόραση. Αλλά τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και πόσο έχουν αλλάξει;

Το σενάριο του μεγάλου reunion του Full House (Τρελή οικογένεια σε ελληνική μετάφραση) ακούγεται εδώ και κάποιους μήνες. Πίσω από αυτό βρίσκεται ο John Stamos, που δε ξεχνά να μας υπενθυμίζει ότι το καστ της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς είναι πανέτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή.

Έτσι, και πριν από 2 μέρες πόζαρε έξω από το σπίτι όπου γινόταν τα γυρίσματα της σειράς. Το περίεργο είναι ότι αν και τώρα είναι αξιοθέατο οι τουρίστες που το φωτογράφιζαν δεν αναγνώρισαν τον θείο Jesse.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμέ στο twitter τα λέει όλα. Μέχρι να τη δουν όσοι τον έχασαν και να καταραστούν την ατυχία τους, ας δούμε τι κάνουν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Bob Saget (Danny Tanner) πιστός στην τηλεοπτική του καριέρα- μην ξεχνάτε την παρουσίαση του America’s Funniest Home Videos- παραμένει εντός της δουλειάς. Μάλιστα, αν ήσασταν παρατηρητικοί θα είχατε προσέξει ότι ο αφηγητής του How I met your mother, δεν ήταν άλλος από τον πατέρα των κοριτσιών του Full  House.

Ο John Stamos ή Jesse Katsopolis, όπως είναι ακόμα και σήμερα γνωστός, μπορεί να μην έκανε τρομερά πράγματα στην καριέρα του αλλά κατάφερε να παραμείνει πιστός στην ηθοποιία με επιτυχημένες παρουσίες στο ER και το Glee. Πλέον είναι το πρόσωπο καμπάνιας ελληνικού γιαουρτιού και ο κύριος υποκινητής για το reunion της σειράς.

Ο Dave Coulier (Joey Gladstone) μετά το Full House αφιερώθηκε σε αυτό που από την αρχή ήταν ταγμένος. Στο stand up comedy και τα καταφέρνει μια χαρά.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Candace Cameron Bure (D.J. Tanner) λίγο μετά το τέλος της σειράς ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μόλις στα 20 της χρόνια τον Ρώσο παίχτη του hockey, Valerie Bure. Έχουν 3 παιδιά, εκείνη συνεχίζει την υποκριτική αλλά και τη συγγραφή βιβλίων. Όπως και ο αδερφός της επίσης ηθοποιός, Kirk Cameron, είναι βαθιά θρησκευμένη και έχει γράψει αρκετά βιβλία για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά, τη θρησκεία, την καριέρα και την οικογένειά της.

Πιο σοκαριστική η περίπτωση της νεαρής Jodie Sweetin (Stephanie Tanner), που έκανε τη φράση «How Rude!» σήμα κατατεθέν. Μετά το τέλος της σειράς έμπλεξε με ναρκωτικά (κρυσταλλική μεθαδόνη) για αρκετά χρόνια. Έχει παντρευτεί και χωρίσει ήδη 3 φορές, έχει 2 κόρες  και αφού πλέον έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τους εθισμούς της επέστρεψε στα κινηματογραφικά με μία ταινία για τον Disney, Walt Before Mickey.

Οι δίδυμες Mary-Kate και Ashley Olsen, που υποδύθηκαν το ρόλο της Michelle Tanner, ίσως είναι αυτές που έκαναν την πιο πλούσια καριέρα. Όχι τόσο για τα κινηματογραφικά τους κατορθώματα αλλά για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στο χώρο της μόδας, που τις έχουν κάνει από τις πλουσιότερες στο Hollywood.

Η Lori Loughlin (Rebecca Donaldson), τηλεοπτική σύζυγος του John Stamos, παραμένει ίδια και απαράλλαχτη, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Επιμένει τηλεοπτικά με τελευταία της δουλειά το When Calls the Heart, μία σειρά με εξαιρετικές κριτικές.

Η αστεία, ενοχλητική αλλά αξιαγάπητη γειτόνισσα της σειράς, η πιτσιρίκα Andrea Barber (Kimmy Gibbler) μετά το τέλος της σειράς εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά. Παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και σύμφωνα με το προσωπικό της ιστολόγιο είναι μαραθωνοδρόμος και παραμένει κολλητή φίλη με την Candace Cameron.

Ο έρωτας της Candace, που υποδύθηκε ο Scott Weinger (Steve Hale) αφού τελείωσε το Harvard μπήκε πίσω από τις κάμερες. Ως σεναριογράφος και παραγωγός έχει υπάρξει υπεύθυνος για τα τηλεοπτικά What I Like About You, Privileged, 90210 και το πιο πρόσφατο The Neighbors.

Τα δίδυμα αγόρια της σειράς, οι πιτσιρικάδες Blake και Dylan Tuomy-Wilhoit, που υποδύθηκαν τον Nicky και τον Alex Katsopolis, δεν ακλούθησαν την υποκριτική. Μάλιστα, ο Blake που υποδύθηκε τον Micky, έχει πει σε συνέντευξή του ότι δε θυμάται τίποτα από την εποχή της τηλεοπτικής τους δόξας. Σήμερα, είναι πυροσβέστης στη Georgia και ο Dylan τελείωσε τις σπουδές του πάνω στην ηχοληψία και μένει στην Καλιφόρνια.