Από το Game of Thrones στο Captain Cosmos

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Ενώ όλοι περιμένουμε πώς και πώς από τον ευφάνταστο συγγραφέα του Game of Thrones, George R.R. Martin, να ολοκληρώσει το έκτο βιβλίο του, εκείνος μας ετοιμάζει νέες τηλεοπτικές εκπλήξεις.

Ο λόγος για τη νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας που θα προβάλλει το HBO, το Captain Cosmos, που αφορά σε έναν οραματιστή, νεαρό συγγραφέα, ο οποίος δημιουργεί ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, που κανείς άλλος δεν τολμά να πει. Σας ακούγεται και σας σχεδόν βιωματικό;

Ωστόσο, το 2013, όταν το Game of Thrones, κατακτούσε το τηλεοπτικό κοινό και κυριαρχούσε ως η πιο δημοφιλής σειρά παγκοσμίως, ο Martin είχε ήδη συμφωνήσει για τη νέα του περιπέτεια. Πολυπράγμων και αδιάκοπα εργατικός, ενώ αφιέρωνε πολύ χρόνο στο πολυαναμενόμενο βιβλίο "The Winds of Winter", δούλευε παράλληλα (και λίγο μυστικά) το Captain Cosmos, που πληροφορίες αναφέρουν ότι χρονολογικά τοποθετείται στην αυγή της τηλεόρασης το 1949.

Με την πρεμιέρα της νέας σεζόν του Game of Thrones να είναι ακόμα νωπή στο μυαλό μας, ο Martin είναι αισιόδοξος ότι θα ολοκληρώσει το "The Winds of Winter" πριν την έκτη σεζόν το 2016. "Ίσως να είμαι υπεραισιόδοξος σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμο, Αλλά έχω ακυρώσει δύο εμφανίσεις μου σε συνέδρια, απορρίπτω συνεντεύξεις, ό,τι χρειαστεί για να είμαι έτοιμος", λέει και αυτό είναι καθησυχαστικό.