Comic Con: ο σκοτεινός Batman και...τα τακούνια της Wonder Woman

batman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Δείτε τις στολές των τριών πρωταγωνιστών της πολυαναμενόμενης ταινίας «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης».

Άλλο ένα Comic Con μόλις ξεκίνησε και ορδές οπαδών της ποπ κουλτούρας συρρέουν στο Σαν Ντιέγκο. Οι πληροφορίες που έρχονται από τα πάνελ είναι μαζικές και φέτος το μεγάλο γεγονός είναι το πάνελ της Warner Bros για την ταινία «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης». Οι Μπεν Άφλεκ, Χένρι Κάβιλ και Γκαλ Γκαντότ θα δώσουν όλοι το παρών και αναμένεται να προκαλέσουν πανζουρλισμό στους geeks που θα γεμίσουν την αίθουσα.

Η αναμονή θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου 2016, όταν η ταινία θα βγει στις αίθουσες, μέχρι τότε πάντως θα μείνουμε απασχολημένοι με διαρκή βομβαρδισμό από νέες εικόνες, νέα teaser, νέα κλιπ και νέα trailer.

Στο πλαίσιο του Comic Con λοιπόν, έγινε η παρουσίαση των κοστουμιών του Batman, του Superman και της Wonder Woman, όπως θα παρουσιαστούν στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ. Τα χρώματα είναι όσο σκοτεινά περιμέναμε, ενώ συζητήθηκε η επιλογή…υποδημάτων της Wonder Woman, η οποία εμφανίζεται με τακούνια, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται στα κόμικ.

Οι δύο στολές του Batman προμηνύουν μια προσέγγιση εφάμιλλη με αυτή της τριλογίας του Κρίστοφερ Νόλαν.

Η στολή του Superman είναι όπως τη θυμόμαστε από το «Άνθρωπος από ατσάλι» με το μεταλλικό μπλε να κυριαρχεί.

Τη στολή της Wonder Woman την είδαμε πάνω στην Γκαλ Γκαντότ στο περσινό Comic Con και τώρα μπορούμε να την εξετάσουμε από την κορυφή ως τα… τακούνια.