Οι σούπερ ήρωες κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Comic Con

batman-v-superman-superman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η Marvel απουσίαζε από το φετινό Comic Con και έτσι η DC Comics ανέλαβε την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Ελλάδα κυριάρχησε η πολιτική επικαιρότητα, αλλά στην Αμερική πραγματοποιήθηκε κανονικά το Comic Con με ορδές από geeks να παρευρίσκονται στο Σαν Ντιέγκο ώστε να γιορτάσουν την κουλτούρα τους και να μάθουν τα νέα από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες των τελευταίων ετών. Εντελώς φυσικά, το ενδιαφέρον συγκέντρωσαν τα πάνελ του «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» και «Suicide Squad».

Η μάχη του Batman με τον Superman στη μεγάλη οθόνη είναι το κινηματογραφικό γεγονός του 2016. Η αλήθεια είναι πως η DC Comics δε μας έχει πείσει για την απεικόνιση σούπερ ηρώων στο σινεμά, με το σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ να ακολουθεί μια σκοτεινή και «σοβαρή» προσέγγιση που δεν ταιριάζει στο είδος, αυτή η σύμπραξη όμως δεν μπορεί να αφήσει κανένα αδιάφορο.

Ο Μπεν Άφλεκ (Batman) και ο Χένρι Κάβιλ (Superman) βρέθηκαν λοιπόν στη μεγάλη αίθουσα του Comic Con και μαζί με την Γκαλ Γκαντότ (Wonder Woman) και το υπόλοιπο λαμπερό καστ της ταινίας προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς. Βέβαια, σε αυτό βοήθησε και το trailer (κλικ) που κυκλοφόρησε, προμηνύοντας… χαμό. Και μέσα σε όλα αυτά, παίρνουμε και μια πρώτη γεύση της Wonder Woman σε δράση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πάνελ εδώ.

Αν έχετε βαρεθεί τους Batman και Superman, μια άλλη διαφορετική ομάδα αντιηρώων ετοιμάζεται να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Ο λόγος για το «Suicide Squad» που θα μας συστήσει μια ένωση σούπερ κακών. Φυσικά πιο γνωστός όλων είναι ο Joker (θα τον υποδυθεί ο Τζάρεντ Λέτο), ενώ ατραξιόν θα αποτελέσει η Μάργκο Ρόμπι ως Harley Quinn. Από κοντά ο Γουίλ Σμιθ ως Deadshot και η Κάρα Ντελεβίν ως Enchantress.

Το πρώτο trailer προβλήθηκε στο κοινό του Comic Con, χωρίς να κάνει την εμφάνισή του διαδικτυακά. Όσοι το είδαν πάντως δηλώνουν εντυπωσιασμένοι. Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν πάντως στο Σαν Ντιέγκο και μπορείτε να παρακολουθήσετε το πάνελ εδώ.

Το «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης» αναμένεται στις 24 Μαρτίου 2016 και το «Suicide Squad» αργότερα την ίδια χρονιά.