Οικογενειακά μπερδέματα για Τζένιφερ Λόρενς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο

joy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το clickatlife.gr εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα ένα κλιπ από την πολυαναμενόμενη ταινία «Joy» και σας το παρουσιάζει.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και αυτό φαίνεται να πιστεύει και ο Ντέιβιντ Ο’Ράσελ. Μετά την επιτυχία που σημείωσαν ο «Οδηγός αισιοδοξίας» και ο «Οδηγός διαπλοκής», συνεργάζεται ξανά με την Τζένιφερ Λόρενς, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Μπράντλεϊ Κούπερ και όλα δείχνουν ότι θα παίξει πάλι δυνατά στα Όσκαρ. Ο λόγος για το «Joy», μιά ταινία που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της Τζόι Μανγκάνο, ανύπαντρης μητέρας τριών παιδιών που εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη επιχειρηματία και εφευρέτρια της σφουγγαρίστρας «miracle mop».

Όπως σε κάθε ταινία του Ράσελ, έτσι και εδώ το δράμα συναντά την κωμωδία και το ανθρώπινο στοιχείο βρίσκεται στο επίκεντρο, δημιουργώντας έντονη συναισθηματική φόρτιση. Την Μανγκάνο υποδύεται η Λόρενς και κρίνοντας από το τρέιλερ, περιμενουμε την πιο ώριμη έως τώρα ερμηνεία της.

Το clickatlife.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα ένα νέο κλιπ από την ταινία, το οποίο ρίχνει φως στη σχέση της Μανγκάνο με τον πατέρα της. Και καθώς αυτός που τον υποδύεται είναι ο Ντε Νίρο, δεν θα μπορούσε να λείπει το ιδιαίτερο χιούμορ του. Αν θέλετε να δείτε γιατί αποκαλεί κάποιον «τέρας της μαύρης λίμνης», δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Το «Joy» έχει αποσπάσει ήδη δύο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερου Μιούζικαλ ή Κωμωδίας και Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία για την Λόρενς) και στην Ελλάδα θα το δούμε από τις 24 Δεκεμβρίου σε διανομή Odeon.

Γιάννης Μόσχος
[email protected]