Η Τζένιφερ Λόρενς θα ενσαρκώσει τη νεαρή ερωμένη του Φιντέλ Κάστρο

jennifer-lawrence
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η Μαρίτα είχε ερωτικές σχέσεις με τον Κουβανό αρχηγό και τα της σχέσης του θα δούμε στην ομώνυμη ταινία με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter.

Η σχέση της 19χρονης με τον Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε το 1959 σε ηλικία όταν η Μαρίτα ήταν μόλις 19 ετών. Λίγο καιρό μετά την έναρξη της σχέσης έμεινε έγκυος, έκανε έκτρωση και έφυγε από την Κούβα για να ενταχθεί στο αντικομουνιστικό κίνημα των ΗΠΑ όπου στρατεύθηκε από τη CIA για να δολοφονήσει τον πρώην εραστή της, Φιντέλ. Τελικά, δεν τον δηλητηρίασε, όπως της ζητήθηκε, αφού, όπως ισχυρίστηκε, τον αγαπούσε ακόμη. Ένα χρόνο μετά, συνδέθηκε με έναν δικτάτορα της Βενεζουέλας με τον οποίο έμεινε επίσης έγκυος, αυτή τη φορά φτάνοντας ως τη μητρότητα.

Φήμες θέλουν την Μαρίτα να είχε εμπλακεί στην αυτοκτονία του Κέννεντι και να είχε δουλέψει ως πληροφοριοδότης του FBI. Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά αληθεύουν, πάντως δίνουν κάποιες διαβεβαιώσεις ότι πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, από εκείνες που μας αρέσει να βλέπουμε στον κινηματογράφο.