Η ταινία Labyrinth με τον David Bowie αποκτά sequel

labyrinth
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

To cult Labyrinth του 1986 στο οποίο πρωταγωνίστησε ο David Bowie επανέρχεται επιβεβαιώνοντας τις σχετικές φήμες που ξεκίνησαν δύο χρόνια πριν.

Δύο εβδομάδες πάνε από το θάνατο του David Bowie και τα σχετικά νέα δεν έχουν σταματημό. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, η ταινία φαντασίας Labyrinth στην οποία πρωταγωνίστησε το 1986 αποκτά sequel. Το Labyrinth είναι ένα cult δημιούργημα του Jim Herson (δημιουργού των Muppets μεταξύ άλλων), στο οποίο ο Bowie υποδύεται τον τρομακτικό αλλά παράλληλα ελκυστικό βασιλιά των καλικαντζάρων, Jareth,που απαγάγει το μικρό αδερφό μιας έφηβης (την οποία υποδύεται η Jennifer Connelly) και της δίνει διορία 13 ώρες για να βγει από ένα λαβύρινθο προκειμένου να τον σώσει.

Για να δώσουμε μερικά hints σχετικά με το τί εστί Labyrinth, το πρωτότυπο σενάριο ανήκει στον Terry Jones των Monty Python ενώ η παραγωγή στην αυθεντία ανάλογων ταινιών φαντασίας George Lucas. Πρόκειται με άλλα λόγια μια 80s extravaganza που εικαστικά ταίριαξε γάντι στη φουτουριστική persona του Bowie.

Σχετικά με το sequel, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, την παραγωγή έχουν αναλάβει η Sony TriStar και η The Jim Henson Company ενώ στη θέση του σεναριογράφου θα καθίσει η Nicole Perlman από το Guardians of the Galaxy.