H Kate Winslet εμψυχώνει και εμπνέει τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά

kate
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Τι μηνύματα πέρασε η ηθοποιός μετά την απονομή των βραβείων BAFTA και πώς ένα περιστατικό στα 14 της την πείσμωσε να εξελιχθεί στην υποκριτική, από το να το βάλει κάτω;

Το βραβείο BAFTA που κέρδισε η διεθνούς φήμης ηθοποιός αποφάσισε να το αφιερώσει σε όλες εκείνες τις γυναίκες που κάποιοι προσπαθούν να τις αποτρέψουν από το να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Αφορμή ένα περιστατικό που η ίδια είχε βιώσει όταν ήταν μόλις 14 ετών. Ο καθηγητής της στη δραματική σχολή, αναφερόμενος στα κιλά της Kate και τον τρόπο που η εξωτερική της εμφάνιση θα επηρέαζε την καριέρα της, την είχε...."προειδοποιήσει": "Πρέπει να συμβιβαστείς με ρόλους χοντρών κοριτσιών".

Η Κate, σε μια απόπειρα εμψύχωσης όλων εκείνων των κοριτσιών που δέχονται παρόμοια αντιμετώπιση λόγω των αναλογιών τους, τόνισε πως: "Μιας και έχω βρεθεί σ' αυτή τη θέση, έχω να σας πω πως κάθε φορά που κάποιος, είτε είναι καθηγητής σας, είτε φίλος, είτε γονιός, σας φέρνει με τα λόγια του σε δύσκολη θέση, απλά αδιαφορήστε. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Συνέχισα τη ζωή μου, εξακολούθησα να κάνω αυτό που αγαπώ, ξεπέρασα φόβους και ανασφάλειες".

Δείτε το σχετικό βίντεο