Amy Winehouse: η ζωή της στη μεγάλη οθόνη;

amy-winehouse-i-zoi-tis-sti-megali-othoni-zoi-tis-sti-megali-othoni

ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Δεν φαίνεται να κλείνει εύκολα η υπόθεση περί μεταφοράς της ζωής της Amy Winehouse στη μεγάλη οθόνη.

Απ’ τη μία οι φήμες ότι ο πρώην σύντροφός της Reg Taviss, βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες προκειμένου να ετοιμάσει την πολυαναμενόμενη ταινία και από την άλλη η οικογένεια της τραγουδίστριας, και κυρίως ο πατέρας της, Mitch Winehouse, ο οποίος τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει απορρίψει και κατόπιν αποδεχτεί πρόταση για την αυτοβιογραφική ταινία της κόρης του.

Το πρόβλημα ωστόσο μεταξύ των δύο έγκειται στο γεγονός ότι ο πατέρας της Amy έχει όλα τα δικαιώματα των τραγουδιών της και όπως ο ίδιος είπε «μία αυτοβιογραφία χωρίς τη μουσική της δεν θα ήταν αντιπροσωπευτική», έστειλε σαφέστατο μήνυμα προς τον Taviss, ότι δεν έχει καμία πρόθεση να του τα παραχωρήσει.

Η παραφιλολογία συνεχίζεται, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πατέρας της, και κύριος διαχειριστής των δικαιωμάτων των τραγουδιών της Amy, έχει όντως δώσει το πράσινο φως να γίνει η ζωή της κόρης του κινηματογραφικό σενάριο, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Διαψεύδει ωστόσο τις φήμες που τον ήθελαν να προτείνει ο ίδιος την Lady Gaga για το ρόλο. Με ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσω tweeter, ξεκαθάρισε ότι «Ποτέ δεν είπα ότι η Lady Gaga, θα παίξει την Amy. Αγαπώ τη Lady Gaga αλλά δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο σχέδιο».

Οι φανς της Winehouse από τη δική τους πλευρά, περιμένουν με ανυπομονησία την αυτοβιογραφία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας, «Amy, η κόρη μου», την οποία ο Mitch Winehouse έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει σε συνεργασία με την Harper Collins, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα πάνε στο ίδρυμα «Amy Winehouse», για τα θύματα από χρήση ουσιών και τα παιδιά από προβλήματικές οικογένειες.